Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

38 letni prawiczek pozna kobietę do związku

Polecane posty

Gość gość

Jestem 38 letnim prawiczkiem i nigdy nie miałem kobiety u boku

Gość gość
Dlaczego? Nigdy nie byłeś w związku? A sam z jakąś inicjatywą wychodziłeś, czy czekałes, aż kobieta sama zagada? Skąd jesteś?

Gość gość
Nie chciały mnie bo jestem brzydki jestem z okolic Rzeszowa

Gość gość
haha wygrałeś przegrywanie.

Gość gość
Ja tez nie bylem w zwiazku mam 25 lat i tez jestem prawiczkiem. Tylko raz pokochalema tylko z milosci mogbym byc w zwiazku. Oklamywanie kobiety jest zle. Moja milosc mnie nie chciala bo bylem mlodszy a jak to kobiety wolala starszego. Tez chcialbym miec u boku ale nie wiem czy bedac prawiczkiem w takim wieku mam jeszcze szanse.

Gość gość
Wolalabym zonategoniz prawiczka!

Gość gość
Czy mam szansę poznać kobietę w tym wieku ? Czy ze chcą faceta która nigdy nie miał kontaktów seksualnych z płcią przeciwną ?

Gość gość
Raczej nie chca

Gość gość
Nie chcą prawiczków, ale musisz być szczery, jeszcze gorzej jak wyjdzie twoje niedoświadczenie a naściemniasz, że z iloma to nie byłeś :D

Gość gość
Jestem zawsze szczery więc mówię prawdę

Gość gość
dziś - jak dalekie to sa okolice? Bo niektorzy piszą, że z "okolic" a bliżej im np. do Nowego Jorku niż do miejscowości, z którą chcą się utożsamiać.

Gość gość
Stalowa Wola

Gość gość
dziś - przyjedź na weekend do Rzeszowa, sporo fajnych dziewczyn się tu kręci- na pewno kogoś poznasz. Uśmiechnij się, zagadaj na "neutralny temat" , trochę pewności siebie... i gotowe! Polecam tutejsze galerie handlowe. Są w nich fajne kawiarenki- od razu można zaprosić na dłuższą rozmowę "przy kawce". Życzę powodzenia i pozdrawiam.

Gość gość
Żadna nie daje się poznać bo jestem brzydki dla kobiet

Gość gość
dziś - znasz takie powiedzenie, że "mężczyzna może być brzydszy od diabła"? Mężczyzna zdobywa CHARAKTEREM- kobieta URODĄ. Zapamiętaj to sobie. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie dają się poderwać bo twierdzą, że jestem brzydki

Gość gość
ale ja czulem ze moglbym sie w niej zakochac nie widzac niej

Gość gość
gość dziś dziś - znasz takie powiedzenie, że "mężczyzna może być brzydszy od diabła"? Mężczyzna zdobywa CHARAKTEREM X Ale najpierw musi byc przystojny

Gość gość
dziś -Mężczyzna zdobywa CHARAKTEREM- kobieta URODĄ XXX A jednak przystojni mężczyźni żenią się z "szarymi myszkami" oraz "brzydulami".

Gość gość
Ja też mam 25 lat i jestem prawiczkiem, bez związków na koncie. Ja raczej nie chcę ogólnie kobiet do związku. Po takim czasie to można powiedzieć, że w jakimś sensie gardzę kobietami i trzymam się od nich z daleka.

Gość gość
dziś - przyjdzie Twój czas, to znajdziesz sobie dziewczynę. A "prawictwem" się nie martw!

Gość gość
Już mi wcale na tym nie zależy. Teraz to już nie to samo, jak się ma 25 lat. Najlepszy jest czas na pierwszą dziewczynę jak się jest nastolatkiem, każdy jest dla siebie pierwszym, a w moim wieku znaleźć taką to graniczy z cudem. Ogólnie już mnie to tego nie ciągnie. Z czasem te potrzeby zaczęły maleć z wiekiem.

Gość gość
dziś - to może zostań księdzem lub zakonnikiem? Myślałeś o tym? Pytam poważnie.

Gość gość
Zwariowałeś/aś ? Nie jestem religijny, aby iść na zakonnika lub księdza, a ta ogólnie to kompletnie mnie to nie pociąga. Musiałbym się cofnąć w rozwoju, aby zostać księdzem lub zakonnikiem.

Gość gość
dziś - no sorrki za to pytanie. Pozdrawiam.

Gość gość
Pierwszy facet z jakim sie związałam byl 28letnim prawiczkiem. Mnie sie podobalo, ze nie mial pietnastu kobiet przede mna. Wtedy raczej w siebie nie wierzyl, byl biedny jak mysz koscielna, dodatkowo mial dlugi, itd. Po paru latach stal sie bogaty (dom 400m², mieszkanie w Warszawie, bez kredytow, kilka samochodow rownoczesnie, wypasione wakacje na rajskich wyspach i na wszytkich kontynentach - wszystko legalnie, wlasna praca, pomyslowoscia i uczciwoscia wobec kontrahentow) jest zaradny, bardzo duzo sie nauczyl, w ogole jest innym czlowiekiem niz... jemu sie wydawalo. Zatem, panowie prawiczkowie, wszystko jeszcze przed wami! Osobiscie zdecydowanie wolałabym prawiczka niz k.rwiszona, ktory spal z polowa miasta, ba nawet od faceta, ktory przede mna byl z piecioma kobietami.

Gość gość
ja tak samo,tylko prawik,*****cze won

Gość mówca prawd
gość wczoraj dziś - znasz takie powiedzenie, że "mężczyzna może być brzydszy od diabła"? Mężczyzna zdobywa CHARAKTEREM- kobieta URODĄ. Zapamiętaj to sobie. Pozdrawiam. >>> sprostowanie, meżczyzna zdobywa PORTWELEM, a kobieta drogim MAKIJAŻEM na pysku

Gość gość
gość wczoraj dziś - przyjdzie Twój czas, to znajdziesz sobie dziewczynę. A "prawictwem" się nie martw! X Zostanie tylko wysmiany i odrzucony po raz kolejny. Kobiety chca gosci co bzykali mase kobiet i sa bardzo doswiadczeni

Gość gość
Facet NIGDY nie powstrzymuje sie od seksu przez 30, 40 lat, nie robi tego z zasad. 🖐️Jest nim bo ma paskudny wyglad badz charakter i osobowosc odpychajaca ludzi. Mozna nie byc za ladnym, ale mozna zadbac o siebie i zapunktowac osobowoscia i przyciagnac ludzi, kobiety. Jak jest sie biernym i zrzedliwym to zostaje sie prawikiem 38 letnim okupujacym kafe:O do smierci