Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Gdy nie ma dzieci w domu....

Polecane posty

Gość gość

Witam, są wakacje, więc częściej niż kiedy indziej, zdarzają się sytuacje, że nasze dzieciaki gdzieś wyjeżdżają - dziadkowie, kolonie.... Pytanie: jak wykorzystujecie imprezowo-erotycznie ten czas? proszę o podzielenie się wspomnieniami, uwaga, planami ... My, to tzn. ja i mój mąż mamy właśnie taki czas od prawie tygodnia - został jeszcze tydzień. Muszę przyznać, że nadrabiamy intensywnie erotyczne zaległości. Po dwóch dniach zaczęliśmy dawać porządnie w palnik i w końcu zachciało mi się seksu na całego. Wczoraj po raz pierwszy od ok. 10 lat (zaślubiona od 14 - dzieci 9 i 5 lat) miałam taką chcice, że pieprzyliśmy się jak nastolatkowie do 5 nad ranem. Miałam 2 cudowne orgazmy. Przebierałam się kilka razy i kazałam mojemu menowi zachowywać się jakby pieprzył inne babeczki. To mnie kręci - jak on liże innej cipę albo bierze ją od tyłu - przynajmniej w wyobraźni. Podczas przebieranek np. maluję na czarno swój paseczek (jestem blondynką), zakładam inne zestawy bielizny. Dodatkowo wyobrażamy sobie, że każdą bierze w innym pomieszczeniu w domu. Zajefajnie było w na gebericie - pierwszy raz robiłam to w toalecie...Długo by opowiadać... Chcę się tym podzielić, bo mnie to podnieca, ale też fajnie byłoby aby ktoś podrzucił jakieś pomysły... Może wywiąże się ciekawa dyskusja :) Co ciekawe, planujemy jutro wizytę u znajomych i nie powiem, trochę wyobrażam sobie, że do czegoś może dojść w większym gronie - trochę może to sprowokuję :) Pozdrawiam i czekam na Wasze wspomnienia, uwagi, pomysły, fantazje..., Martuśka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować