Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam sprawe do was

Polecane posty

Gość gość

jak mi będziecie dalej udowadniać, że nie mam wolnej woli to sie zabije.nie wiem do czego wam jestem potrzebny. może do eksperymentowania. zwisa mi to. po prostu mnie dołujecie i sie zabje bo nie chce takiego życia

Gość gość
doszło do tego, że całkowicie zwątpiłem w autonomiczność mojej świadomości, umysłu i został mi tylko własny koootas

Gość gość
i nie piertolcie mi mi o jakiejs inwazji porywaczy ciał na skale globalna bo to nie pasuje do tych podchodów.

Gość gość
weź zejdź z kafe. wszyscy normalni stąd uciekają, nie zauważyłeś?

Gość gość
byłbym sie zastanawiał nad tym dalej ale wyskakuje mi komunikat o błedzie odwołania cyklicznego

Gość gość
c***j mnie obchodzi co kto robi. zajmij sie soba a nie oglądaniem sie na innych

Gość gość
o co chodzi z ta wolna wola?

Gość gość
o to że mam głuchego suflera

Gość gość
nie wiem co robicie czy to jakieś sprzężenia zwrotne czy inne wyładowania. denerwuje mnie to

Gość gość
co? mam zacząc tego chcieć żebyście przestali mi to dawać czy jak? o to chodzi? to jakis narkotykopodobny produt czy kooorfa co? dobr kooorfa chce. mówta mi co mam robic i kiedy bo moja chciwość i rządza włądzy właśnie sie rozbudzaja.chce więcej i więcej i więcej. macie mi dawać wskazówki co pięć sekund. czy to jasne? żądam tego.

Gość gość
daać mi to!!!! zapłace każdą cene i bede fikał koziołki w kolejce klasz ząc w poietrzu uszami i pośladkami!!!!!!

Gość gość
aaaaaaaa...nie wytrzymam..musze to mieć..mam delire.. błagam dajcie mi troche.....:(

Gość gość
Wycisz się, rozmawiaj z Bogiem, zejdź z kafe. Masz pewnie niepozałatwiane sprawy.

Gość gość
poważnie? a nie moglibyscie ich załatwic za mnie skoro jestescie tacy wszędomocni? bo to troche podejrzane, że mnie tak kochacie a możecie jedynie mi podpowiadać jak je załatwić.

Gość gość
aż sie zaczynam zastanawiać czy to przypadkiem nie są wasze niedokończone sprawy, które ja mam załatwić za was

Gość gość
a może to są nasze sprawy tyle że ja je załatwie a później wy załatwicie mnie i będzie po sprawie?

Gość gość
wyszło wam w jakimś teście, że jestem frajerem czy lubicie wyzwania i postanowiliście, że nim zostane bez względu na wyniki testów?

Gość gość
bo juz mnie ta niedowpowiedziana retoryka połączona z czary mary i hokus pokus zaczyna wnerwiać. zapomniałem o abra kadabra

Gość gość
może prościej będzie jak mnie zahipnotyzujecie? hipnoza podświadomosc a w niej froyd wali w d***la yunga, który zastanawia sie co może znaczyć ten sen w kontekście stadnych arhetypów

Gość gość
ale schiza, kim są "wy"?

Gość gość
bozia rączek nie dała? to kooorfa kto wam zakłada na łeb cylinder i macha za was różdżką? wróżka cecylia?

Gość gość
Idź spać :D

Gość gość
czaro-złodzieje i inni starozytni komuniści

Gość gość
nie ide spać musze kogoś opiertolić inaczej świat ogarnie chaos:P

Gość gość
trzy tysiące lat matematyki, nadęte profesorskie c***je na uniwersytetach a tu se raz siadam nad problemem i tak z ciekaosci zastanawim czy sie nie da inaczej bo zgodnie z zasadami nie do końca umiem i co sie okazuje? ze sie da i to prosciej. jeżeli tak jest ze szystkim to ja to piertole. wyjepane mam na ten reżim kłamstwa.

Gość gość
fakt faktem, ze sie z tym nie ukrywali a nawet wszędzie to w formie graficznej umieszczaja ale jak wiadomo pod latarnią najciemniej. nawet mam wrażenie, że chyba trzeba im te gzorki uzupełnić i poprawić

Gość gość
nie jaraj tyle człowieku bo całkiem stracisz orientację po co i w jakim kierunku