Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zmusza mnie do seksu analnego...

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Kiedyś próbowaliśmy z mężem pierwszy raz tego rodzaju seksu. Mężowi widocznie się spodobało. Moje zdanie na ten temat zna. Mimo tego że starał sie być za pierwszym razem delikatny itd mi to nie przypadło do gustu. Sprawia mi to ból i dyskomfort a nie przyjemność. Od tamtej pory mąż raz na jakiś czas mnie zmusza do tego typu seksu i to nie słowami ale dosłonie NA SIŁĘ... Mówię mu 10 razy że nie chcę, ze sprawia mi to ból a on szarpie się ze mną, trzyma mi ręce, nogi i robi swoje... mam wrazenie że im bardziej jestem bezbronna tym bardziej go to kręci... Czuję sie upokorzona. Nie wiem jak z nim rozmawiać i co robić. Takie zachowanie jest dla mnie chore... dziekuje za normalne wypowiedzi :)

Gość gość
Przyjedź mała dziś na wood100k, pogadamy o wszystkimale dopiero po 18.

Gość gość
Ja bym go zostawiła, nie masz wyboru wśród innych normalnych chłopaków???

Gość gość
Zgłoś gwałty gdzie trzeba

Gość gość
Ha. Oczywiscie ze bym go zostawiła ponieważ jeszcze kupe rzeczy jest na jego niekorzyść, mam możliwości finansowe na to ale co z tego ( maz zrobilby nie lada show) jak mieszkamy pod Belgią, nikogo tu nie mam a moja rodzina w Pl nie pomoże.. do tego dziecko i spore zobowiązania tutaj. Czyli to już gwałt. Mimo tego że jesteśmy malzenstwem? Obydwoje pochodzimy z rodzin ktore wychodza z zalozenia że mąż to pan a żona ma sie do wszystkiego dostosować. Maz na coraz wiecej sobie pozwala ( w zlosci rozwalil telefon tablet, rzuca przedmiotami , krzyczy i za wszystko mnie obwinia) a ja powoli wysiadam psychicznie...

Gość gość
pewnie rżnie Cię na sucho dlatego boli używajcie żelu lub zwykłej wazeliny [o korku nie wspomnę] to nie będzie boleć i nawet spodoba się Tobie ! :)

Gość gość
Z psychiką to idź do Muchyona ma kompetencjez analem możesz do mnie, albo do ciotekale chyba ich dziś nie ma.

Gość gość
Moja znajoma ma podobny problem ze swojim partnerem tak tylko zapytam ten twój mąż to Polak?

Gość gość
Tak polak

Gość gość
Normalnie Cię gwałci. Powinnaś zgłosić sprawę na policję, a jeśli tego nie chcesz to chyba warto mimo wszystko odejść od niego? Jakoś dasz sobie radę.

Gość gość
Hej wy, co macie beke z takich spraw. Jesteście chyba ludzmi pokroju męża autorki albo nie zdajecie sobie z wagi sytuacji. To podlega pod gwałt. Nawet jeśli nie dochodziło by do rekoczynow szarpania i przetrzymywania tylko do fochów i wyzywania sie psyvhicznie na partnerce jest chore i nie do zaakceptowania!!!

Gość gość
Zwyczajne sie boisz od niego odejść... tylko dlaczego?? Piszesz że masz możliwości finansowe. Do czego Ci rodzina potrzebna?? Zapisać dziecinke do przedszkola/szkoly, znajdź mieszkanie wplac kaucje, prace i ryzyk fizyk. Spontan. Lepsze to ni życie z kimś kto Cie nie szanuje (nie powiesz mi ze szanuje skoro posowa sie do takich czynow) stać Cie na wiecej!!!

Gość gość
Pewnie jesteś zależna psychicznie od niego. Nie daj się!

Gość gość
Myślałam że jakiś arabski gad gdyż oni lubią w ten sposób się zaspokoić i do tego nie znają słowa nie.ale skoro to Polak to wytłumacz mu że sprawia ci ból i czy lubi jak ty się meczysz jeżeli nie to niech uszanuje twój sprzeciw

Gość gość
Myślę że w takiej sytuacji, rozwód to najlepsza opcja.

Gość gość
To jest gwałt. Jesteś gwałcona.

Gość gość
Tak, żonę też można zgwałcić. Gwałt, to nie tylko sytuacja, kiedy jakiś obcy zbir wciąga Cię w ciemną uliczkę, gdy wracasz do domu. Każdy niechciany stosunek, to gwałt.

Gość gość
Jak może być gwałt w małżeństwie ?

Gość gość
gość dziś Jak może być gwałt w małżeństwie ? x Gdy kobieta mówi nie, a mąż siłą ją zmusza do seksu mimo jej protestów, to jest to gwałt. Czego tu nie rozumiesz?

Gość gość
gość dziś On pewnie z tych, którzy uznają tzw. obowiązek małżeński.

Gość gość
co za glupota , to nie jest zaden g****** a autorka niech nie pisze glupot , jak zaspokoji meza analnie to nic jej sie nie stanie

Gość gość
gość dziś Każdy niechciany stosunek, to gwałt, śmieszny dzieciaku.

Gość gość
Unikać chłopów z małym i chudym fiutkiem bo oni lubią w o***t bo ich fjut jest za chudy żeby dać sobie rozkosz i partnerce penetracjac c/i/p/kę.

Gość gość A
Powinnaś go zostawić on znęca sie nad Tobą.nie każda kobieta lubi anal faktycznie to może sprawić ból.gwałt powinnaś zgłosić na policję a nie czekać aż zrobi ci krzywdę.

Gość jola

Jak widzę takie tematy to wymiękam, tego podnieca jej dupka, a ta nie wie co zrobić aby nie bolało.

Gdybyś sama dała mężowi raz na jakiś czas, do tego się przygotuj żel intymny, jakieś winko szpilka.

Kobieto on Cię na rękach będzie nosił.

I polecam aby dobrał się do twojej dupki jak będziesz po orgazmie najlepiej 2-3, on wtedy szybko dojdzie a tobie będzie błogo.

Gość Normalny
5 minut temu, Gość jola napisał:

Jak widzę takie tematy to wymiękam, tego podnieca jej dupka, a ta nie wie co zrobić aby nie bolało.

Gdybyś sama dała mężowi raz na jakiś czas, do tego się przygotuj żel intymny, jakieś winko szpilka.

Kobieto on Cię na rękach będzie nosił.

I polecam aby dobrał się do twojej dupki jak będziesz po orgazmie najlepiej 2-3, on wtedy szybko dojdzie a tobie będzie błogo.

Następna wykolejona przez jakiegoś zboczeńca, nie zdziw się jak mu się znudzi twoja dópa i przeleci sąsiada z następnej klatki.

Gość Dori

Gdyby to była normalna sytuacja zaproponowałabym ci stopniowe rozszerzanie i porządne lubrykanty. Ale tutaj.... sex powinien być przyjemnością dla obojga nie zapominaj o tym. Postrasz go że następnym razem zgłosisz to na policję. Powinien się opanować.