Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni chca kobiet pieknych i bezproblemowych

Polecane posty

Gość gość

wiec drogie 30stki+, jak wam sie nie udalo do tej pory, to sie nie uda, bo mlode roczniki takie wlasnie sa - piekne i bezproblemowe, a zarowno mlodsze jak i starsze pokolenia mezczyzn nie chcamiec problemow tylko wygodne zycie.

Gość gość
I uległych! ;)

Gość gość
Chyba Cię p***********o. Ja mam 21 lat i nie jestem typem, który przymyka na wszystko oko. Facet musi się ze mną liczyć właśnie dlatego, że znam swoją wartość. Takie pierdoły to możesz wciskać szarym myszkom.

Gość gość
Młode mają nasrane w głowach i robią problemy z byle g****a. Awanturują się nawet o spojrzenie na inną kobietę :-P

Gość gość
ooo, właśnie!

Gość gość
Nie chodzi o to, ze nie znaja wartosci - te mlode. tylko ze maja prace juz w mlodym wieku, wiedza co to antykoncepcja, bo sie tym inetersuja od mlodych lat, wiedza jak dobrze wygladac, bo wszystko jestdzis dostepne, miliardy szmat na przecenie, kluby fitness, gazety, porady w internecie, jezdza za granice, ogolnie takie obycie w swiecie tylko wczesniej.

Gość gość
Jechałam tramwajem z pewną parką. On cały czas się na mnie gapił, a jego dziewczyna cierpliwie to tolerowała. Widziałam, że była zmieszana, zirytowana i smutna, ale nic mu nie powiedziała. Tylko idiotki dają się tak traktować.

Gość gość
A co to ma do bezproblemowości? O.o

Gość gość
Co to za głąb to wymyślił... bezproblemowa hahah zawsze sa problemy we wszystkim! To jest zycie a nie film człowieku. Mam 21 lat i dla mnie najważniejsze jest to co dziewczyna ma w głowie, to co soba reprezentuje, tok myślenia. To jest piękno ;) Oczywiście wygląd też mnie obchodzi ale nie tak jak charakter itd. Dziewczyna mogłaby być ekstra laską z wyglądu ale jesli byłaby głupia itp to nie miałaby szans na związek ze mną. A co Pani w wieku 21 lat to dobrze zna swoją wartość, wie czego chce. Inteligentny człowiek najpierw patrzy na inteligencje potencjalnego partnera a dopiero później na wygląd.

Gość gość
Myślisz, że po ciąży ćwiczenia wystarczą? Rozstepów tym nie usuniesz. Typowy polaczek potrafi zmarnować potencjał każdej dziewczyny. Dlatego nie liczyłabym na to, że młoda i piękna poleci na typowego polaka :P Do was trzeba jeszcze dokładać.

Gość gość
Nie wierze ze w tym kraju jest taki j****y ciemnogród... Po prostu nie...

Gość gość
12:36 tez musialas gapic sie na niego ciagle skoro wiesz ze gapil sie caly czas na ciebie. Twoja wina ze sie gapil i napewno to podobalo sie tobie.

Gość gość
A co do bezproblemowosci to ze nie dra sie na faceta o dzieci jeszcze bo za wczesnie, o slub tez nie, w seksie wszystko im pasuje, umieja o sibie zadbac - tu ta praca i obycie w swiecie. same plusy.

Gość gość
Moj facet na moja chorobe powiedzial : choroba zniszczyła moja milosc do ciebie . Mialam dwa nawroty i on jeszcze z takim tekstem : jak jeszcze raz bedzie nawrót .... i zamknął gebe a następnie powiedzial: chora babe sobie wziąłem :(

Gość gość
heh szkoda ze mnie nie znales jak mialam 20lat - raczej nie bylam bezproblemowa. co ja odp******lalam boze drogi :D

Gość gość
Trza go było po ryju zdzielić i kopnąć w d**e!

Gość gość
gość dziś Trza go było po ryju zdzielić i kopnąć w d**e! xx Popieram!! I dlatego mam taki wstret do mezczyzn. Mnie swojego czasu meczyly straszne wrecz migreny na tle hormonalnym i tez robil fochy, ze nzowu mnie boli ;/ tak jakbym chciala tego;/

Gość gość
jaka chorobe? bakteryna waginoze? :)

Gość gość
z dzisiejszymi kobietami nie trzebabyc nawet w zwiazku by z nimi uprawiac seks i one nazywaja to byciem wyzwolona:) hehe

Gość gość
kazdy chcialby taka laske jak alexis ren. a faceci mimo wszystko daza do zwiazku, zeby ktos na nich czekal w domu. o.

Gość gość
chodź obciongne ci k****sa

Gość gość
Po twojej wypowiedzi widać, że najważniejszy dla ciebie jest seks, to po co kobieta ma być z tobą w związku? I nerwy sobie szarpac? Seks to seks, związek to związek.

Gość gość
alexis ma 19 lat, toz to dziecko jak dla mnie -32lata. dlatego mamy w du/pie takich facetow. niech pies/kot na nich czekaja w domu

Gość gość
Ich pewnie nawet psy i koty gryzą :D

Gość gość
ja im nie bede wybierac pcheł z futerek, no way!

Gość gość
,ja taka jestem ,piekna i bezproblemowa i po 30,i chce mieć wygodne życie,bez dzieci i rutyny ,z samą miłością i takie mam,nawet za dużo mam tej miłości :-) i mogłabym jeszcze wiele razy zaczynać od początku bo potrafie mieszac w glowie nie tylko w spodniach,rutyna i dzieci osłabiają najlepsze emocje,nie potrzebuje tego

Gość gość
12:47 współczuję Ci :/ Ja mialem podobny numer... Dziewczyna powiedziala ze ma raka. Zalamalem sie. Rzucilem wszystko. Zacząłem ruszac ziemia i niebem, obdzwonilem kogo sie tylko dalo. Co sie pozniej okazalo? To ze ma kogos na boku i myslala ze zrezygnuje, ze zachowam sie jak jakis laps i frajer. Jestem mężczyzną a nie jakims patalachem. Od tamtej pory mam cholerny ból w sobie. Rozj***lo mi psychike szczerze mówiąc. Ehhh... szkoda strzepic ryja bo i tak to nic nie wniesie...

Gość gośćikaaaa
ale trafiłeś na podłą małpę żeby oszukać o takiej chorobie co za brak wyobraźni ,jak mogles się zakochać w kimś tak płytkim,jesteś super osobą,możesz być z siebie zadowolony ,nie smuć się

Gość gość
Dziękuję. Ja mam taki fart w miłości... Wszystko mi swietnie idzie procz miłości... Caly czas slysze ze mlody jestem, ze znajdę sobie kogos, ze mam czas bla bla bla Szczerze przyznam ze mnie to irytowac zaczyna. Pragne tego uczucia i im bardziej go pragne tym bardziej nic z tego nie wychodzi... Czemu nie moge trafic na kogos kto mnie pokocha takim jakim jestem... Co smieszne jest kazdy mowi kto mnie dobrze zna ze wspanialy ze mnie czlowiek.... taa jasne...

Gość gośćadi
Takie czasy ze dziewczyny są pustakami i mają tylko goszczą facetów swoim kroczem. Stają sie kobietami w wieku 30 lat gdzie zaczynają mysleć. Smutne ale prawdziwe.