Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejny temat...

Polecane posty

No nic, Wadi się gdzieś masturbuje po kątach, Mid się wypięła ;), o CiZia jako mara się już jawi, więc wypada złożyć gorącego buziaka na usta mojego wirtualnego, może i ze snów Misia 😘 Ucalować w czółko kochanego mojego Agenta, pomachać łapką z białą chusteczką Najowi i powiedzieć dobranoc :)

Gość gość
upiłaś się wadera i bełkoczesz? znów:D "przebuj" zagraj, a może już dostałaś słownik i sprawdzasz jak się poprawnie pisze takie trudne słowa? ;)

Gość gość
A teraz czas na rozmowę poprzez czytanie profili! Przegryw do kwadratu :D Zwłaszcza jak się ma maile i inne forum 😴 Pchajcie pchajcie kolejny letni wieczór, kolejne lata mijają a wy pchacie jak żuki gnojarze :D

Gość gość
nareszcie udało misie wyrwać...:) robota to głupota... znaczy praca, a nie robota..., ale się nie rymuje...:(:) X pewnie że wszyscy normalni eroużytkownicy kochają Muszeńkę:)😘 X ładnie grasz Muszko...:) akurat do poduszki;)

Gość gość
przepraszam..., a co ja mam spijać?😴 no bo przecież nie mój własny żel...:(

Gość gość
udanej stosunkowo nocy;)🖐️

Gość gość
''bladą dłonią świt otrze pot i łzy koszmar minie znikną duszne sny...''

Damy Ci spijać naszego nektaru Misiu, taki koktajl pożądania. Dodałoby się czosnku dla zwiększenia mocy :classic_cool: Nadal jednak nie wiem, czy jesteś zainteresowany przeprowadzeniem badań usg z dodatkowym producentem żelu :P