Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaa

po powrocie męża ze Stanów nie układa nam się w łóżku....

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaaaaaa

Cześć... mam problem. Mąż zdecydował się wyjechać na rok bo chcieliśmy zbudować dom, akurat pracuje w międzynarodowej korporacji więc miał możliwość delegacji. Było ciężko ale daliśmy radę, jak wyjechał byliśmy dwa lata po ślubie. Zawsze w łóżku układało nam się super, mogliśmy się kochać naprawdę długo. A teraz niestety... on ma od razu wytrysk :( czasem nawet nie zdążymy zacząć a on już jest ,,po". Naprawdę nigdy wcześniej nie było tego problemu. Gadaliśmy o tym szczerze, on jest bardzo zawstydzony tą sytuacją ale ten rok był po prostu czekaniem. Jest w Polsce już miesiąc próbujemy codziennie i jest ciężko, widać że jemu też jak zaczynamy to od razu jest zestresowany powiedziałam że spokojnie dojdziemy spowrotem do tego co było kiedyś, że jestem jego żoną i może mi ufać że będziemy nad tym pracować ale on się bardzo zamyka w sobie i jest ciężko, jest bariera między nami czuję to, jak go wesprzeć i sprawić żeby chciał bez skrępowania próbować, wierzę że skoro nam się tak dobrze układało to i teraz się uda dojść do ,,wprawy" znowu

Gość gość
Niech ci liże łechtaczkę i jednocześnie robi palcówkę. Możesz przecież używać męża na różne sposoby.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaa
Nie chodzi mi o to, żeby mi było dobrze ale żebym NAM się układało. Chodzi O NAS, nie o mnie. I chodzi mi o to jak poradzić sobie z emocjami które on teraz ma... nie chcę tej bariery która się pojawia między nami....

Gość gość
No to idzcie do seksuologa na terapie, zamiast sie pytac przypadkowych osob o rade,

Gość gość
W kontekście czynności neurologicznych penisa, nie ma WAS. Jest tylko on. I ty.

Gość sssgfdgfdg
On się wycofuje bo jest zawstydzony, nie dziwię się. Spróbujcie może seksu oralnego dopóki ,,nie przywyczai się" spowrotem że ma kobietę i seks. Ćwiczcie a jak zobaczysz, że już dłużej wytrzymuje spróbuj seksu normalnego... :)

Gość izaaaaaaaaaaaaaaa
hymm...

Gość gość
15:41 bardzo dobra rada. Skoro maz nie mial problemow wczesniej to znaczy ze jest to spowodowane stresem. Musisz go do siebie przyzwyczaic, bez pospiechu. Uwazaj na to co mowisz bo dla mezczyzn to piekielnie drazliwy temat, jeden glupi zart oni rozpamietuja miesiacami. Jesli po kilku miesiacach nie bedzie poprawy sprobujcie seksuologa. Na razie nie ma takiej potrzeby, mozesz to zalatwic na wlasna reke ;)

Gość gość
tka ktos powyzej ma racje musisz mu zrobic najpierw na rek jak sie uspokoi to wtedy nie bedzie mial wczesnie wytrysku.

Gość gość
mąź wyjechał kiedyś na półroczny kontrakt. jak wrócił, był tak spragniony bliskości, że parę ruchów i wytrysk...daj mu czas, zrób dobrze ręką, więcej się przytulajcie, bez presji, że musi w Ciebie wejść.

Gość gość
Z tego co słysze to bardzo dużo ludzi ma z tym problem. Mój facet wybiera się z tym do lekarza ale terminy na nfz są masakryczne. No ale musimy czekać. Do tego czasu na taki problem dobrze działa suplement diety Hunter. Pierwsze zbliżenie to wiadomo szybko ale dzięki temu proszkowi moge 2 raz bez problemu i długo. Teraz mają na niego promocję na tej stornie http://wzaufaniu.pl/.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec gdzie tkwi przyczyna, co zrobic aby znowu ukłądało się jak dawniej, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i mozesz spokojnie jej zaufać. Na pewno Ci pomoże. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl