Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 175cm wzrostu u mężczyzny to ok?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jak myslicie?

Gość gość
Jak majbardziej ok.:-).

Gość gość
Ok. Mój chłopak ma tyle - uważam, że jest średniego wzrostu, taki w sam raz.

Gość gość
Bardzo mnie to pociesza :)

Gość gość
Jest bardzo spoko :)

Gość gość
kurd**el prawdziwy mezczyzna zaczyna sie od 180cm

Gość gość
ja mam 163 cm wzrostu i mój chłopak 178 cm. troche to dla mnie za mało, ale mysle ze są wazniejsze cechy danej osoby niż wzrost. ważne zebyś się z nim dorbze czuła :)

Gość gość
jak facet wyższy od baby to jest ok

Gość gość
Prawda jest taka że to kurd**el Ale napewno kogoś znajdzie bo wysokich nie jest zbyt wielu

Gość gość
ok

Gość gość
Czy 175cm wzrostu u mężczyzny to ok? - to najwieksze problemy zyciowe prawikow, nalezy ich pytac, bo zycie prawika krazy wokolo uzalania sie nad soba:O najgorszy typ faceta - prawik, czyli mamisynkowata beksa

Gość gość
175 to mało. Sam mam 177 i uważam, że jestem niski.

Gość gość
gosc 22.35 a ja mam 176 i nwm czemu ale czuje sie wysoki mijajac innych na ulicy .nie wiem moze to tylko zludzenie a z boku w rzeczywistosci wygladam jak kurd**el

Gość gość
dziś - ja - kobieta mam 174, do tego obcasy ( szpilek nie noszę tylko klasyczne "słupki"- 5-7 cm. ), do tego fryzura. Dla mnie facet 175 cm. to k....pel. Ale dziwna sprawa, że widuję wysokich facetów (takich powyżej 182cm.) z "małymi" drobnymi kobietkami u boku I ODWROTNIE: ja "przyciągam" tych raczej niewysokich mężczyzn. Wytłumaczy mo to ktoś?!

Gość gość
wiekszosci facetom podobaja sie wysokie kobiety bo dlugie nogi itd , ale malo z nich ma szanse u takiej kobiety wiec szukaja szczescia wsrod tych u ktorych maja szanse , a ze niskich kobiet jest wiecej niz wysokich .dlatego widujesz duzo takich par ze wysoki facet i niska kobieta

Gość gość
Mój ma 185 i jest super ale ja też nie jestem niska 172

Gość gość
z takim wzrostem nie masz szans na kobiete i dziewczyne.

Gość gość
Nie jest tak źle ale są niższe faceciki :)

Gość gość
Moj mąż ma 175 cm ja 169... A jeszcze denerwuje mnie jak się garbi czasami. Z wysokimi obcasami się pożegnałam, na slubie mialam 1 cm obcas. Na poczatku zwiazku, zwłaszcza jak byl czas studniowki itd to byl trochę dla mnie problem, no ale nie bede przecież rzucac faceta z takiego powodu. Jestesmy razem 8 lat, teraz jego wzrost nie ma dla mnie żadnego znaczenia, bo i tak go kocham. A tak na marginesie, niby wysoki nie jest, ale za to natura gdzue indziej go hojnie obdarzyła :D co mnie bardzo dziwi. Z kolei moja kolezanka (165 cm) ma faceta 2 m... i mówiła, że spodziewala sie ze tak wysoki facet bedzie miał tez duzo w spodniach a tu klops...

Gość gość
180 to minimum. Najlepiej 185-190. Ja mam 165 cm, mój facet 185. Jak założę szpilki 9 cm, to jest wyższy prawie 10 cm i jakoś to wygląda. Gdyby facet miał 175, to bylibysmy równego wzrostu, a ja lubię jak facet jest wyższy. Szpilki też lubię :P

Gość gość
Rozumiem, ze w taki sposob wybieracie faceta do towarzystwa, a nie mezczyzne swojego życia? Czesto takie zwiazki, gdzie wyglad jest najważniejszy szybko się rozpadaja. Znam wiele takich przypadków. Facet traktuje kobiete jak ksiezniczke, wszystko by dla niej zrobil, ale kobieta go rzuca bo ma 5 cm mniej niz powinien. No ale kobiet o niezbyt duzej inteligencji jest pelno i stad takie zachowania.

Gość gość
Moja koleżanka, która wygląda jak anioł - blond włosy, niebieskie oczy, twarz, figura i charakter perfekt, mogąca przebierać w mężczyznach, ma męża kilka centymetrów niższego od siebie. Sama go poderwała, bo on nie miał odwagi. Do niej "startowały" same nieciekawe, raczej wysokie typy w ilościach hurtowych. Ja myślę, że człowiek jak spotka kogoś, w kim naprawdę się zakocha nie patrzy na wzrost itd. Biorąc jednak pod uwagę fakt, że ludzie traktują się nawzajem jak konie na targu, a szczere uczucie w tych związkach to deficyt, nie dziwi że wzrost jest taki ważny. U konia też sprawdza się zęby....

Gość gość
Ja mam 178 cm a na ulicy widuje sporo nizszych od siebie kolesi z dziewczynami za reke, nie ma tragedii, zawsze sie jakas znajdzie ktorej nie bedzie to przeszkadzac ;)

Gość gość
Oto problemy pie*rdo*lniętych bab z kafe, po prostu śmiech na sali. Całe szczęście że mam normalną żone.

Gość gość
gość dziś Ja mam 178 cm a na ulicy widuje sporo nizszych od siebie kolesi z dziewczynami za reke C Bo oni im placa za bycie z nimi.

Gość gość
Kobieta zaczyna sie od 160 cm reszta to karlice.

Gość takijeden964
Bo oni im placa za bycie z nimi. xxxx To prawda, płacimy im w euro za każdy dzień chodzenia :(

Gość gość
175 cm jest ok,i 160 cm jest ok i 180 cm jest ok i bez nogi,reki jest ok,i bez oka,i na wózku inwalidzkim,i w wypasionej limuzynie,i na koniu czy na rowerze,, i rudy,i czorny i łysy tez, bo najważniejsze ,że ludzi łączyła miłość i byli "dla siebie",reszta nieistotna

Gość gość
Patrząc na życie to nie ma znaczenia. Moja koleżanka super laseczka zawsze chodziła w szpilkach a teraz ... tylko do pracy bo mąż tego samego wzrostu nie mówiąc już o wyglądzie. Ale cóż nikt nie ma prawa tego komentować bo widać że są szczęśliwi a poza tym to JEJ mąż a nie nasz :)

Gość Eryyl
Mówienie że facet zaczyna się od 180cm wzrostu to takie samo p********ie jak powiedzenie że kobieta kończy się na 170cm, ja też mogę sobie tak powiedzieć i mieć w c***u, nie liczy się wygląd a całokształt, każdy wybierze sobie partnera jakiego chcę, grubego niskiego czy chudego i wysokiego, jak komuś się tak podoba to niech taniego szuka ale nie ma co sobie robić kompleksów z chuj wie powodów, a ludzie którzy mówią że facet zaczyna się od 180cm to albo trolle albo mało inteligentne pustaki które nie mają nic do zaoferowania więcej niż cipkę albo kawałek cycka i tyle w temacie pozdrawiam :P