Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA !!! Samotna kobieta z dwójka dzieci to najgorsze co może spotkać faceta

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście będą mamić takiego przyszłego partnera, jakie to one są skrzywdzone, jaki to ich ex, jest zły itd... A prawda najczęściej jest taka, że to one są wszystkiemu winne, a facet po prostu od nich ucieka, bo to straszne zołzy ! Uczulam was uważajcie.

Gość gość
W rozstaniu zawsze wina jest po obu stronach. A jak ktoś wam mówi, że nie to uciekajcie jak najdalej :).

Gość gość
oczywiście szukaja portfela, żeby zapewnić byt swoim dzieciom, a nie partnera. Znam takie przypadki, takie kopnięte w tyłek babska są wyjątkowo perfidne

Gość gość
nieprawda, najgorsze co moze faceta spotkac , to starawa dziewica. bo taka co ma dzieci ktos kiedys chcial.

Gość gość
Autorze akurat nie masz racji .Ja znam dwa przypadki -mój kolega kawaler 27 lat ożenił się z kobietą 30-letnią, która miała trójkę dzieci ,rozwódka .A drugi przypadek -sąsiad 30 lat, 2 lata po ślubie ,nie mieli jeszcze dzieci a on ją zostawił dla kobiety z trójką dzieci i odszedł do tamtej.Wyobrażacie sobie?! jak facet się zakocha to dzieci nie grają roli. Czy ktoś ma jedno czy pięcioro.

Gość gość
Dlaczego? Moja była dostała spadek, wyprowadziła się i nawet rozmawiać nie chciała. Nie ocenia się książki po okładce

Gość gość
to opis HIM tej szmaty:)

Gość gość
gość dziś nieprawda, najgorsze co moze faceta spotkac , to starawa dziewica. bo taka co ma dzieci ktos kiedys chcial. xxxxxxxxxxxxxxxxx Taaa, tak sobie tłumacz. Faktycznie wyczyn, że ktoś cię "kiedyś chciał". Dziewica to marzenie faceta. Niedostępna dla nikogo, tylko dla tego jedynego.

Gość gość
Jedni szukają kobietę inteligentną, inni szukają dziewczynę o dobrym charakterze jeszcze inni szukają kobietę urodziwą a idiota od cnoty cnotliwą może być głupia jak but brzydka jak noc czy wredna ale musi być cnotliwa

Gość gość
Różnie bywa

Gość gość
Znam taką rozwódkę, ma 31 lat, dwójkę dzieci, córkę 13 lat i syna 6 lat. Wygląda na blisko 40 lat, niezgrabna, chude nóżki, nalana twarz, ogromne ramiona, brzuszysko, ale jest figurantką w firmie mamusi, niby prezes, a całe dnie tylko obgaduje ludzi i dzwoni do koleżanek, jednak mamusia przelewa jej na konto 5000 zł miesięcznie,utrzymuje jej dzieci, nie brakuje jej adoratorów i właśnie spotyka się z kawalerem bezdzietnym. Widać kasa przyciąga faceta.

Gość gość
19:11 odrazajace! :O

Gość gość
No prosze, a madrym ludziom wydawalo sie, ze najgorsze co moze spotkac faceta to: rak trzustki, smierc zony i dzieci, wypadek i niepelnosprawnosc do konca zycia. A teraz sie okazuje, ze oto kobieta z dwójka dzieci jest najwiekszym zagrozeniem dla facetow, "madrych" inaczej... Trzeba miec IQ pantofelka, zeby cos takiego wymyslec.

Gość gość
19:14 samotna mamusia?

Gość gość
Ja zgadzam się z autorem. Przepraszam, mam może harować i wypruwać sobie flaki na jej, obce dla mnie dzieci ? Przecież, dwójka dzieci to jest studnia bez dna, a kobiety często chcą jelonka za rogi złapać, żeby łożył na nie. Nic z tego kochane ! Lepiej poznać pannę i wychowywać potem własne dzieci, a nie czyjeś.

Gość gość
jakiś skrzywdzony burak wymyślił ten głupi temat

Gość gość
A ja zapytam tak... Jaki normalny facet bierze babę z dwójką dzieci ?? Chyba jakaś ciamajda i niedorajda

Gość gość
19:18 i tak lepiej robic testy na ojcostwo.

Gość gość
19:20 ten który pokocha a ty niedorajdo bądź sobie sam albo z panną księżniczką z którą się rozwiedziesz i będziesz płacił alimenty

Gość gość
Oj coś czuje, że temat trafił w czuły punkt tych żmij :) Myślą, że z dwiema kulami u nogi, jeszcze będa miały wspaniałe i udane życie, a łoś będzie robił na nie. Musze was rozczarowac, kochane kobietki, z takim bagażem, przepadłyście, a życie przelatuje wam przez palce, macie w ogóle tego świadomość ?

Gość gość
Kto wchodzi w związek z dzieciatą. Ktoś sobie podupczył, a Ty będziesz za niego dzieci utrzymywał. Gówn*any układ.

Gość gość
19:23 lepiej placic alimenty na swoje niz na cudze!

Gość gość
Mam 44 lata, dwójkę dzieci, ex tatusia za granica - nie płaci alimentów, dzieci utrzymuje sama. Na brak zainteresowanych nie narzekam. Ale związkiem nie jestem zainteresowana - uważam, ze jedno małżeństwo zakończone rozwodem wystarczy.

Gość gość
Mojej koleżanki ojciec był marynarzem zginął w wypadku na staku gdy ona była dzieckiem dodam że ma jeszcze młodszego brata i jej mama sama ich wychowała oboje pokończyli renomowane studia.

Gość gość
19:25 a można płacić alimenty na cudze? pusty jesteś, mam nadzieję że nie trafię nigdy na takiego pustaka jak ty

Gość gość
19:30 hahah zainteresowanie? :D emeryci... :)

Gość gość
tak. bo wy chłopy myślicie że wszystkie takie jesteśmy że mamy lewe ręce, nie umiemy pracować i się utrzymać i tylko czychamy na takich srajtkow jak wy z pensja 2 tysiaki i już na te wasze grosze lecimy. i będziemy prać wasze z****** gacie i sprzątać po was kibel wannę z loniakami i gotować. i jeszcze wysłuchiwać kazania. a spadać nedzni faceci.

Gość gość
Na emeryturę w tym kraju idzie sie w wieku 67 lat.... Wiec to raczej tacy panowie 30 lat przed emerytura :-D