Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na miłość trzeba sobie zapracowac

Polecane posty

Gość gość

Stekanie uzalanie sie nad soba nic nie da. Ani erotoman gawedziarz masturbator nie znajdzie nagle dziewczyny ani niesmiala sierotka marysia marzaca o ksieciu z bajki. Kobiety zaczely miec rownie wysokie wymagania co mezczyzni, wszystko prawa popytu i podazy. Nie rozumiem, czemu zamiast siedziec tutaj i sie zalic to niektorzy nie zaczeliby pracowac nad soba, przestac byc desperatka/desperatka i starac sie byc atrakcyjniejsza osoba... Skoro nikt sie dotad nie znalazl to najwidoczniej nie jest sie atrakcyjna osoba. Ja tez jestem nieatrakcyjna ale nie zalezy mi, zeby kogos miec, nie cierpie stekania desperatek i desperatow po prostu :/ Takie osoby co nie umieja ze soba wytrzymac, to inna osoba z nimi tez nie wytrzyma. Komus kto ciagle narzeka na swoj los ma sie ochote strzelic z plaskacza. Te wszystkie atrakcyjne laski i faceci musieli wiele poswiecic, kobiety np. robia w lozku rzeczy, ktore dziewczyny marzace z bajki nie chcialyby robic, za to ci atrakcyjni faceci musza harowac w pracy. Zgadzam sie, ze liczy sie dzisiaj wyglad i kasa, popyt i podaz.

Gość gość
*marzace o ksieciu z bajki

Gość gość
jak to nie jestes atrakcyjna :D ?

Gość gość
to całe ględzenie,że musisz sobie na miłość zapracować to jest dopiero i ładowanie siebie i innych w g****o,coś zawsze możesz poprawić,ale zasadniczo swojej osoby nie zmienisz i ta cała praca nad sobą to jest udawanie kogoś innego,a prawdziwa twarz i tak wyjdzie

Gość gość
to nie jest tak, ze kazdemu sie nalezy milosc i zwiazek jak chlopcu zabawki do piaskownicy

Gość gość
więc na żadną miłość nie zapracujesz,alb trafią na siebie osoby w miarę odpowiednie dla siebie i to docenią i to cała miłość

Gość gość
O czym ty piszesz? Że atrakcyjni faceci muszą pracować? To ich psi obowiązek! I milosc nie polega na "poświęcaniu się" w lozku, i robieniu rzeczy...jakich? Niegodnych? Wbrew sobie? To nie miłość, to parcie na szkło. Zgadzam się tylko w kwestii permanentnego uźalania się nad samym sobą. Pozytywne nastawienie ukierunkowuje inaczej nasze myślenie i działanie.

Gość gość
19.33 Cala prawda:). Smiesza mnie te opinie- na milosc trzeba zapracowac, trzeba zasluzyc,trzeba pracowac nad zwiazkiem,trzeba rozumiec,czytaj tlumaczyc i wybaczac. Otoz jak trafisz kogos kto cie rozumie niczego takiego robic nie musisz