Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy uczę się niemieckiego, to marzę o seksie z niemcem

Polecane posty

Gość gość

myślicie, że jakbym się jeszcze podszkoliła i pojechała, to by mnie jakiś rodowity chciał czy oni raczej gardzą Polkami? Ja mam w ogóle straszny kompleks na tle Niemców, że oni nas nienawidzą, gardzą, maja za d***** itd. czy moje lęki są uzasadnione?

Gość gość
ty angedojczu ty zdrajco ojczyzny ty konfidencie jedź do tych niemiec i nie wracaj do Polski

Gość gość
jaką kurwą trzeba być by walić się z hitlerem?

Gość gość
Są.

Gość gość
ja myśle ze to Polacy bardziej nienawidzą Niemców niż odwrotnie .. Auchwitz i te sprawy , sama wiesz Niemcy nie mają nam wiele do zarzucenia . My mamy ich za zbrodniarzy .. W ich żyłach płynie krew zbrodniarzy ,

Gość gość
Polak nie lubi Niemca bardziej niż Ruska

Gość gość
ale czmu Niemca bardziej od Ruska? Chciałabym, by Niemiec mi coś tym pieknym szorstkim językiem szeptem mówił coś sprośnego do ucha. Chcę seksu z Hansem, wyobraziłam sobie Hansa, tak mu dałam na imię. Barczysty brunet (czyli niestereotypowy Niemiec), dyplomata zamieszkały w Polsce mieszkajacy w fajnym apartamencie w centrum miasta, palący papierosy na balkonie, pachnący tytoniem i fantastycznymi perfumami męskimi, w czarnej koszulce i kremowych długich spodniach z paskiem, który bym mu odpinała- fetysz;-))

Gość gość
Polecam jakikolwiek dokument o II wojnie swiatowej.Niby dawno, niby ci ludzie juz nie zyja ale niechcec miedzy narodami o zostaje,Niemcy mysla o polakach niezbyt dobrze nadal, zlodzieje ze wschodu, biedaki co sie tylko nadaja do mycia garow, ich garow.Tacy prostaczkowie co sie dobrze ich traktuje, bo jednak odwalaja robote ale niech ktory sie wychyli, bedzie mial ambicje to uslyszy prawde o sobie I co wielcy panowie niemcy o nim mysla.Z uwagi na to, z Niemcem zawsze na dystans, szanowac bo to w koncu normalni ludzie, ale nie bratac sie.

Gość gość
no ale jak znaleźc normalnego niemca, co mnie nie potraktuje jak k***y tylko dlatego, ze mam życzliwą fantazje na temat syna niemieckiego? chcialabym partnera do łózka, który dojrzale do zrozumie

Gość gość
nic nie poradzę na moje fantazje obecne, ale nie chcialabym, by byla to osoba, która, podobnie jak trener Niemiec, grzebie se w tyłku;-((

Gość gość
tak , ale POlacy , Zydzi czy Szwedzi myśla o Niemcach 10 razy gorzej niz Niemcy o Polakach.. Nikt nie lubi Niemców , nie tylko POlacy nimi gardzą

Gość gość
trochę mi ich żal...;-( no co Niemiec z lat 80tych oże za wojnę??? No jak mozna ich rozliczać za to, jak oni sie sami wstydzą...;-/

Gość gość
up