Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Staraczkaod11miesięcy

26 dc spadek temperatury do 36,4 27dc wzrost do 37,6

Polecane posty

dziewczyny, co mam myśleć o tym? Powiem szczerze, że jestem pełna nadziei. Mam nadzieję że się udało :) czy to może implantacja? :) dodam, ze tempka po owulce utrzymywała się wysoka (37,3), a normalną mam 36,6. Teraz mam aż 37,6. Wczoraj jak ta temperatura mi spadła było mi strasznie zimno, aż mną telepało. a dziś znowu mam duszności. Moja szyjka do tej pory była średnio wysoko, bynajmniej dotykałam palcem, i była lekko otwarta i średnio miękka. Dziwne. Ale była długaśna. A dziś nie mogę jej znaleść uciekła do góry. Po owulce miałam grudkowaty śluz a teraz wodnisty. Proszę wypowiedzcie się bo oszaleje :)

Gość gość
Może to zawał

Gość gość
Jeżu dziewczyno no ja temperatury sobie nie mierzylam ale na 100 procent moimi pierwszymi objawami ciazy (2-3 tydzień) był biały rzadki śluz, było mi gorąco i strasznie mnie zaczęły drażnić zapachy ( czulam wszystko dużo bardziej jak zwykle, śmiałam sie ze jak pies). Powodzenia życzę.

Gość gość
Masz jakąś infekcję. Może nawet miejsc intymnych przy tym ciągłym gmeraniu w pochwie

Gość gość
Przyczyn podniesionej temperatury może być 1000 37,6 to już nawet za dużo jak przyczyna ciąży.

Gość gość
A mierzysz tem. w jednym miejscu i stałej porze?

ej infekcje i stąd ten skok temperatury? no proszę cie :) staram się już 11 miesięcy i wiem że moze to być implantacja zarodka, z wykresów wynika że to był 8 dzień po owulce i mogło dojść do zagnieżdżenia. liczyłam tylko na jakieś potwierdzenie. Dzięki za słowa otuchy, ale raczej to nie infekcja. przecież spadek i skok tempki nie ma z tym nic współnego :)

Gość gość
Albo grypa

Gość gość
Ludzie jakim cudem wy odrozniacie szyjke miękka od twardej i od średnio twardej :O myślałam że tylko ginekolodzy to potrafią

Gość gość
A może wirus ebola

Gość gość
Litości !!!

Gość gość
AUTORKA TO KRETYNKA...CZY TY MIERZYSZ TEMPERATURE POD PACHĄ??PRZECIEZ TEMPERATURE MIERZY SIE W POCHWIE W NIE POD PACHĄ

Gość gość
Taa a ta druga to cien cienia pewnie

Gość i jak tam było to dziecko>

i jak tam, było to dziecko?