Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Pakistanie co roku zabijanych jest w honorowych morderstwach ponad 500 kobiet

Polecane posty

Gość gość

A Polki kochają pakoli

Gość gość
Polki kochają aż do pierwszej masakry gdy dostaną od nich po ryjkach :)

Gość gość
Pieprzenie. Mam przyjaciółke ma męża Turka. Facet ją kocha szanuje, mieszkają w uk.

Gość gość
Przyjaciółka ma się świetnie. Facet przystojny wykształcony super ojciec. Jej były Polak zrobił po 3l zwiazku dziecko zonie swojego kumpla, brawo dla rodaka hahahahahaha

Gość gość
Bo samica zwłaszcza polska samica ma mentalność zdrajcy i tylko surowa kara może ją powstrzymać przed kurestwem a polskie szmaty wiedzą że niestety ojciec ich nie zatłucze w przeciwieństwie do muzułmanki

Gość gość
99% takich związków kończy się rozwodami lub samoczynnie wygasają z powodu różnic kulturowych

Gość gość
Szkoda że faceci nie dostali od ojca po mordzie by nauczył ich szacunku do.kobiet!!!!!!!!#

Gość gość
Szczerze?Szacunek to powinien mieć babiszon do swojego pana.Taka prawda. Jak suka nie czuję nad sobą bata to nie tylko nie szanuje mężczyzny ale wręcz się z niego śmieje i na niego pluje.Przez te patologiczne zmiany kulturowe cywilizacja europejska dosłownie upada.A Europejki kouplują z całym światem, między innymi dlatego że obcy są bardziej "maczo"

Gość gość
Moja przyjaciółka jest 7l po ślubie. Na początku martwiłam sie, ale gdy poznałam jej faceta teraz męża wiedziałam że to świetny facet. Możecie walić stereotypami on ja szanuję, dba o nią a jej ex puszcal sie z żona kumpla... cieszę się że go ma są szczęśliwi, te statystki typu 99% sie rozstaje z powodu różnic kulturowych, wzbudza co najwyżej mój smiech.

Gość gość
00:17 A twoja mamusia miała szacunek do swego PANA czy może jako świadek przemocy domowej odreagowujesz to w ten żenujący sposób ?!

Gość gość
00:31 w czym problem? Czyż nie powinniśmy brać przykład z ciapatych których tak uwielbiacie?Przecież maj 100% rację co do postępowania z tak niesfornym zwierzęciem jakim jest samica zwłaszcza Biała samica.

Gość gość
Samica to cie moze splodzila. Ja mam matke KOBIETĘ i żaden zakompleskiony chuj nie będzie sie deklarował panem kobiet, facet ma SZACUNEK do kobiety a jak go nie masz to jestesr nikim

Gość gość
Pewnie nawet polski nigdy nie opuściłes a udajesz znawce kultury o której pojęcia niemasz. Wyjedź poznaj ludzi pozbadz sie kompleksów poznaj ich kulturę i dopiero wtedy sie wypowiadaj.

Gość gość
Nie jestem panem wszystkich kobiet , tylko tych które są moje:)

Gość gość
Ok wiec ŻADNEJ hahahaha

Gość gość
roohają się z ciapakami potem są przez nich naparzane po mordach za nieodpowiedni ubiór, i płacz

Gość gość
Ach no przecież w polsce kobiety nie sa ofiarami przemocy domowe no skąd.... nie ośmieszaj sie facet.

Gość gość
Ale przynajmniej egzotyczna przygoda polskiej karyny że ździechowa często kończy się happy endem czyli unicestwieniem z rąk ciapaka he he

Gość gość
W roku 2009 noja koleżanka ze szkolnych lat została zamordowana przez Polaka, a ry p********z i muzułmanach....

Gość gość
00:49 ubolewam nad niską skalą tego zjawiska:(z drugiej strony gdyby każdy przejaw kórestwa kończył się zabójstwa honorowym jak w świecie muzułmańskim to zbyt wiele Polek by nie zostało

Gość gość
Masz kompleks i tyle, sam wiesz czego on dotyczy Józek ;)

Gość gość
Ciemne oczy włosy zgrabny nos białe zeby znajomość 2 u wiecej języków... do tego sniada cera mrrr

Gość gość
00:56 no to dobra facet wyrwij se jakiegoś cygana.

Gość gość
W mojej okolicy cyganie mają ogromne domy i samochody wiecej warte niz mieszkanie nie jednego Kowalskiego, wiec nie podniecaj sie tak

Gość gość
Ten tem to tylko dowód na kompleksy co niektórych. Aż mi was żal.

Gość gość
Nie obchodzi was los kobiet w Pakistanie wy polskie Blade faszystowskie świnie?

Gość gość
Nie, ich zabija jad zazdrości o polki które ich odrzuciły olały spławiły

Gość gość
Nie rozsmieszajcie mnie,z ciapolami zadają się głównie albo grube ale brzydkie lub stare odpady z patologii których nikt nie chce w. Większości W miare ogarnięta nie strasząca wyglądem kobieta tego kijem nie tknie.Nikt nie jest zazdrosny bo nie ma o co.Byle to dziadostwo nie sprowadzało się do naszej czystej Polski.