Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko ja się staram w związku .. co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak spędza ze mną czas lecz to ja się staram kiedy go proszę żeby odpuścił jakieś spotkanie ze znajomymi zawsze postawi na swoim pomimo tego że go proszę i zależy mi bardzo na tym.. wydaje mi się że jestem mu obojętna woli kolegów i picie alkoholu co gorsza kiedyś byłam całkiem inna a teraz mam wrażenie że sobie bez niego nie poradzę że będę tęsknić i codziennie płakać co mam zrobić ? Co powinnam zrobić w tej sytuacji jak wybić sobie go z głowy ?

Gość salmaaaaaa
oo witaj mialam identycznie rozstalismy sie bo dla mnie to oznaka ze on mnie olewa i w dniu rozstania uznalismy ze bd miec kontakt. sluchaj ja w czasie zwiazku z nim tyle razy sie z nim nie wiedzialam jak po rozstaniu rozmowa juz inna bardziej na luzie teraz sie do niego nie odzywalam pare dni to sie nawet obrazil na mnie wiec czasami zimny prysznic dobrze robi

heh ja tez miałam takiego chłopaka i na szczęście już go nie mam. Też sie bałam aż któregoś dnia po prostu nie wytrzymałam no i olałam go raz a porządnie a dodam ze spotykaliśmy sie 3 lata. Byłam tak wściekła że olał mnie dla kumpli po raz kolejny ze jak wrócił i zdecydował sie odezwać to przez 2 lata nie odebrałam telefonu a teraz juz na spokojnie sie przyjaźnimy i co ciekawe tera zto on olewa innych żeby się ze mną spotkać :P

Gość salmaaaaaa
no bo to tak trzeba robic ja kiedys tez tak mialam balam sie bo mloda bylam 5 lat taki zwiazek i powiedzialam sobie ze juz nigdy wiecej kazdy ma swoja wartosc taka na ile siebie ceni sam jak on widzi ze sobie moze na takie cos pozwolic to tak robi czasami jak sie cos straci to sie doceni a jezeli nie doceni to znaczy ze nie bylo to warte