Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety,które nie chcą mieć dzieci wogole nigdy

Polecane posty

Gość gość
Boze kolejny temat o tym samym i wielkie dywagacje. Naprawde tak trudno ogarnac ze ze ludzie sa rozni? Jedni lubia wies inni miasto jedni psy inni koty, czy tez kolor niebieski lub zolty. Niektorzy chca miec dzieci a niektorzy nie. Naprawde jest to nie do pojecia?

Gość gość
Raczej odważne, bo przecież tyle osób ma dzieci, a straszenie o tym, że na starość nie będzie ci kto miał podać szklanki wody, i o samotności, może niektórych naprawdę przerazić :)

Gość gość
Taaaa......moi rodzice maja 3 dzieci, wszyscy wyjechaly za granice wiec mimo posiadania dzieci I tak nie bedzie I'm mial kto tej szklanki wody podac :/

Gość gość
Pppppppppp

Gość gość
nie chce mi się siedzieć w pieluchach,jabyscie mogly tak za mnie spelnic ten obywatelski obowiązek,dziekuje

Gość gość
Dddddddddd

Gość gość
Dddddddddd

Gość gość
Choć też bardzo bałabym się porodu, to nie uważam, by obecnie był on powodem do rezygnowania z posiadania dzieci. Można mieć cesarkę na życzenie albo znieczulenie zewnątrzoponowe - jak komu naprawdę na tym zależy, to uzbiera kasę i znajdzie prywatny szpital. Ja bym w każdym razie na pewno znalazła. Dzieci nie chcę z innych przyczyn. Nie i koniec, co tu tłumaczyć.

Gość gość
Ja mam 3 dzieci,kazda okupiona ciezką ciązą i wczesnictwem.Jestem dumna z faktu ze one są w moim zyciu!Ale tez rozumiem ze ktos niechce dzieci i kropka!Ich sprawa,tym bardziej czytając wpisy osob co niechcą to generalnie z ich podejsciem nie tylko zrozumiale ale wrecz niezbedne.Czasem ludzie i czesto to widze mają dzieci i absolutnie nie tylko ze wzgledow finansowych ale z braku dojrzałosci spolecznej tych dzieci nie powinni posiadac.Słabe,chorowite nieprzytosowane,egoistyczne u leniwe jednostki powinny miec ustawowy obowiązek strylizacji.Nie pisze o kasie bo to tak naprawde jest zmienne ale i o umiejetnosc kochania poswiecenia i odpowiedzialnosci.

Gość gość
Ostatni wpis- sorki za błedy z tel tak szybko pisze,znam zasady pisowni .

Gość gość
Zastanawiam się czy jak nie chce mieć dzieci nigdy to czy mimo to z czystym sumieniem mozna wspolzyc czy jednak nie,bo byłoby to np.niemoralne?

Gość gość
Gggggggggg

Gość gość
Takie puste rznięcie dla orgazmu. Bez tej myśli że to płodna kobieta z możliwością zajścia nie jest tak fajnie. Jak wiesz ze nigdy nic z tego nie będzie odechciewa się takiej ruchać.

Gość gość
brokeninside87 - Tygrysek do spania uciekaj. ;)

Gość gość
Najbardziej udane związki damsko-męskie to związki bezdzietne,czyste i biale!