Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pryszcze 40 latka

Polecane posty

Gość gość

Czy ma ktoś jakiś sposób na to. Mam 38 lat i ciągle wyskakują mi pryszcze , przeważnie na plecach ramionach i czole.

Gość gość
Ja mam 41 lat i tez ciągle walczyłam z pryszczami :( Za namową przyjaciółki poszłam do kosmetologa na zabiegi z kwasami. Miałam kilka zabiegów na twarz i jeden na plecy i ramiona. Zmieniłam też kosmetyki na profesjonalne i widzę ogromną różnicę. Pojedyncze pryszcze parę dni przed okresem. Polecam gabinet Beauty Premium w Poznaniu i panią Izabelę - dobiera indywidualnie zabiegi i jak widać bardzo trafnie :)

Gość gość
Ja stosowałam IQface i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam, w końcu pozbyłam się trądziku

A jak wyglada Twoja dieta? W tym wieku problemy z cera czesto sa wywolywane nieodpowiednim zywieniem.

Gość gość
Ja też jestem bardzo zadowolona z efektu uzyskanego po zastosowaniu IQface.W końcu pozbyłam się trądziku.

Gość gość
won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!! won ze spamem iqgóooowna!!!

Gość gość
leczyłam wydałąm kupę kasy 3x laser miało być dobrze...ale już nie jest lekka poprawa, podobno z wiekiem coraz gorzej , bo to sprawa hormonów

Gość Elenka2016
Mój mąż też tak ma (chociaż troszkę młodszy jest), jak się coś pojawi, albo zaczyna to wklepuję mu: https://e-ziaja.com/pl/glowna/68-manuka-krem-mikrozluszczajacy-z-kwasem-migdalowym-na-noc-5901887029144.html. Poleży chwile na brzuchu aż wsiąknie, jeszcze się cieszy, ze żona "masaże" robi. Możesz spróbować, może u Ciebie też to zadziała

Gość gość
niestety jedyny sposob to zmiana diety: calkowite wyeliminowanie produktow macznych, mleka i cukru

Gość gość
Pryszcze na plecach najczęściej świadczą o źle funkcjonującym układzie pokarmowym, lub nadmiernym poceniu się. Musisz lepiej zbilansować swoją dietę. Co do wyprysków na czole, spróbuj kremu z tormentiolem np. linotormentialae, powinna znormalizować pracę gruczołów łojowych. Mi pomogła :)

Gość gość
Zdecydowałam się na te tabletki IQFACE i był to naprawdę najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać.Tabletki w ciągu trzech miesięcy poradziły sobie z każdym jednym pryszczem.A przebarwienia zdecydowanie bledsze.

Gość gość
Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!! Won ze spamem iqGÓOWNA!!!

Ja stosuje korektor na pryszcze jak się pojawi znika w ciągu maksymalnie dwóch dni dodatkowo fajnie tuszuje i nie widać po posmarowaniu. kupiłam go www.sklep.kosmetyki-beata.pl

Gość gość
Polecam wybrać się do sprawdzonego kosmetologa, na peeling kawitacyjny, jest to system do głębokiej pielęgnacji skóry i jej regeneracji bez efektów ubocznych. Zabieg ten polega na oczyszczeniu skóry poprzez fale ultradźwiękowe, które aplikowane na zwilżoną skórę powodują powstanie zjawiska kawitacji, czyli pękania pod wpływem wysokiego ciśnienia pęcherzyków powietrza. Pozwala to na usunięcie nadmiaru sebum z porów i mieszków włosowych, pozbycie się zrogowaciałego naskórka i bakterii. Polecam Pure Clinic w Lublinie !! http://pure-clinic.pl/klinika-medycyny-estetycznej/zabiegi-na-twarz/peeling-kawitacyjny/

Gość gość
Też proponuję iść na dobry zabieg oczyszczający do kosmetologa, np. Peeling kawitacyjny albo kwasy. W Poznaniu polecam www.beautypremium.pl

Gość gość
Powinnaś wybrać się do kliniki dermatologii estetycznej, oni doradziliby Ci co zrobić z takim problemem. Ja miałam bardzo brzydką cerę, ale wyleczyłam ją dzięki http://lagunaestetica.eu/ . Teraz wygląda bardzo dobrze.

Gość gość
Może jakiś zabieg w salonie kosmetycznym? oczyszczanie twarzy, kwasy, mikrodermabrazja? Wybór jest spory. Ja chodzę na zabiegi do http://maestriaklinikaurody.com/ , nieraz bardzo mi pomogli.

Gość gość
tez tak mialam.poszlam raz na zabieg oczyszczania do kosmetyczki a potem psikalam kodanem i smarowalam tormentiolem.rewelacja

Gość gość
Mogę tylko potwierdzić skutecznośc IQFACE.Na początku myślaam że efekty będą takie sobie ale skuteczność i czas w jakim te tabletki mi pomogły przerosły moje oczekiwania.

Gość Stoolen
Wypróbuj krem pore&matt control Efektimy, pomoże i szybko zobaczysz rezultaty.