Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę dostać drogi pierścionek zareczynowy

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli mężczyzna naprawdę kocha kobietę to kupi jej ładny drogi pierścionek zareczynowy

Gość niewiadomo_kto
Za ile dla ciebie to drogi, ja kupiłem za 1150. :)

Gość gość
Ooooo wlasnie taki chcę :)

Gość gość
No chociaż jeden sensowny facet gratuluje ci mamą Cię dobrze wychowala

Gość gość
czy naprawdę uważacie,ze pierścionek za 1150 zl był drogi? A czy dla ciebie droga autorko byłoby to już satysfakcjonujące ?

Gość gość
Ja chcę taki za 2000 zł ale 1150 to już spoko to już jest sensowny pierscionek

Gość gość
Ja sobie sama kupiłam kilka za 1500... drogi to za 5-7 i więcej tysięcy. Chciałabym taki za choć 3500

Gość gość
Takie są ceny p ierscionkow zareczynowych ? Oo im droższy tym lepszy

Gość gość
Wydawalo mi sie ze liczy sie ze ten pierscionek po prostu jest i jest symbolem czegos, ma przypominac o tym kto go wreczyl.Rozumiem ze dla ciebie musialbym zostawic cene zebys mogla sprawdzic ilosc zer czy sie zgadza...Mam nadzieje nigdy takiej nie spotkac.

Gość gość
A ja mam nadzieję nigdy nie spotkać takiego któremu nie będzie chciało kupić wlasnej narzeczonej porzadnego drogiego pierscionka zareczynowego to oznaka szacunku i milosci

Gość gość
ja powiem tak,myśl o zaręczynach to nie jest pochopna decyzja. Facet ma czas żeby przemyśleć i uzbierać kasę. Ja dostałam od męża bardzo drogi pierścionek i cieszę się,że tak to się stało. Jest pewnie wiele tańszych ale to jest symbol,że dla mnie jest w stanie zrobić wszystko bo,jestem najważniejszą kobietą w jego życiu. Nawet kupić pierścionek,który leży większość czasu w szkatułce...

Gość gość
Dokladnie tak brawo

Gość niewiadomo_kto
No chociaż jeden sensowny facet gratuluje ci mamą Cię dobrze wychowala xxxxx Matka akurat nie była by zachwycona jakby wiedziała ile wydaję na dziewczynę. Więc raczej to nie jej zasługa.

Gość gość
No ja kiedys tak do tego podchodzilam ale z doswiadczenia widze, ze o ile facet nie jest mega biedny (a jak jest lepiej odlozyc slub) to jesli nie kupi fajnego piersionka albo jest skapcem albo nie mysli powaznie To taka ostatnia przed slubem metoda na sprawdzenie czy facet jest sensowny i powazny

Gość gość
Cena jest mi obojętna, chcę dostać duży pierścionek, nie podoba mi się ta minimalistyczna biżuteria

Gość gość
Jakas lipna ta twoja mama

Gość gość
Skoro pierscionek to symbol szacunku i milosci do kobiety,to jak wy okazujecie ta milosc i szacunek?Rozumiem,ze kupujecie np.zegarek za kilka tysiecy?Kobiety walcza o uprawnienie ale to faceci musza kupic pierscionek za kilka tysiecy???Hipokrytki.

Jak dla mnie to metoda sprawdzenia czy kobieta jest sensowna. Jeśli chce pierścionka za 2 koła i kręci nosem na taki za kilka stówek to ja taką zostawiam bo to pijawka, a nie materiał na żonę.

Gość gość
No ja przykladowo pokazalam facetowi milosc i zaangazowanie utrzymujac go kilka miesiecy (koszt wiecej niz kilka tysiecy). On natomiast pokazal swoje zaangazowanie, pozyczajac mi pieniadze kiedy bylam w tej samej sytuacji i domagajac sie zwrotu. A moglabym sie zorientowac ze jest skapy i nie zalezy mu na mnie juz po goownianym pierscionku zareczynowym

Gość gość
Ja nie chce pierscionka za 2 tys. Za 2 tys. mam kilka, zareczynowy musi byc troche lepszy niz to co nosze na codzien :P

Gość gość
Sorry, ale do tego można się przygotować i odłożyć kasę. Jeśli facet idzie na łatwiznę i kupuje coś za 200zł np. to widać jaki ma stosunek do kobiet. Takie coś można odebrać jako: masz i odwal się. Za tyle to mogę kupić sweterek na jesień. Pierścionek zaręczynowy zostaje na całe życie. Powinien być przemyślany. Jeśli ktoś uważa, że nie zasługuję nawet na coś takiego to niech spada na bambus.

No różne mamy podejścia do życia i tyle. Ja nie wyobrażam sobie takiego wydatku bo wolałbym kupić tańszy pierścionek ale za to oświadczyć się w jakimś fajnym miejscu. Dla mnie to co w głowie i wspomnieniach jest ważniejsze niż to co na ręce. Jeżeli ktoś ma inaczej to ok. Różnorodność podstawą przetrwania gatunków.

Gość gość
Chcesz poprostu normalny pierścionek zaręczynowy, ja r taki za 2000 zl 8 lat temu i jest ok. Białe złoto z brylantem.

Gość gość
Ameba czyli wiadomo, że chciałbyś trzymać żonę krótko i nauczyć ją, że zasługuje tylko na g****o.

Gość gość
Brylant od 1 karata wzwyż i koniecznie Wesselton. Mówi wam to coś polaczki-biedaczki?

Gość gość
11:06 No i właśnie taki typ jest najgorszy. Ty sobie nie wyobrażasz, Ty wolisz, Ty uznałeś, że... Jesteś egoistą.

Gość gość
aha i jeszcze jedno autorko,czy twój chłopak wie o tym?

Gość gość A
Pierscionek zareczynowy powinien być symbolem miłości dwojga ludzi a nie statusem majątkowym.daje się go z miłości ja cieszę sie z byle drobnostki ważna jest miłość i szacunek jaki mi okazuje mężczyzna a nie jego portfel.