Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co na 50ta rocznice slubu dziadkow?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pojecia co in kupic. Moze macie jakies fajne pomysly?

Gość gość
Starsi ludzie najczęściej mają wszystko, czego potrzebują, a prezent na taką okazję powinien być w pewnym sensie dekoracyjny. Moim zdaniem takim prezentem jest np. spory wazon z grawerem. Na allegro można znaleźć ciekawe aukcje, gdzie sprzedawcy sprzedają kieliszki do wina, butelki czy właśnie wazony (różne wielkości) i do tego odpowiedni grawer: wierszyk, życzenia, data, może być wygrawerowana para, obrączki, gołąbki i inne cuda (często jest mnóstwo wzorów do wybrania). Jeśli nie wazon (bo kieliszki to raczej np. na ślub), to są też takie przezroczyste tabliczki z grawerem.. Moim zdaniem coś w tym właśnie stylu. Jest to pamiątka na długo, dowód na to, że o rocznicy pamiętało się wcześniej.. Do tego ładna ozdoba.. i jeśli dziadkowie przyjmują czasem gości, to na pewno będzie im miło mieć w pokoju coś, na co inni zwrócą uwagę. Nic innego do głowy mi nie przychodzi. Tylko usiąść do neta, i solidnie przejrzeć allegro (kilka lat temu takich aukcji było na prawdę sporo, było w czym wybierać, nie wiem, jak teraz).

Gość gość
Do gościa powyżej ...moim zdaniem to właśnie kieliszki ,wazon to jest to czego ludzie w takim wieku nie potrzebują ,napewno maja dosyć " kurzolapow" po co następne ??Nigdy w życiu nawet na 40 czy 50 urodziny nie chciałabym dostać takiego kiczu!kup im coś praktyczniejszego np .nowy telewizor złóżcie sie z pozostała rodzina ,ciepłe kapcie ,nowy czajnik ,czy nowy telefon z dużymi cyframi dla seniorów ,a może poprostu maty elektryczne ,rozgrzewające które kładzie sie na łóżko sa cudowne i na bolące kości i na przeziębienie - nie sa tanie i to właśnie starszym ludziom brakuje na takie rzeczy ... pieniążków .Z wazonu naprawdę żaden pożytek !

Gość gość
a może drzewo genealogiczne całej rodziny? jeśli ktoś z rodziny ma zdolności manualne, to można by to zrobić własnoręcznie, jeśli nie, to pewnie można gdzieś zamówić. ewentualnie jakiś piękny album, np. obity skórą i tam zdjęcia całej rodziny - ich, dzieci, wnuków...

Gość gość
przyszło mi jeszcze do głowy jakieś ich zdjęcie, np. ze ślubu, teraz można je ładnie odnowić, powiększyć, oprawić w ramę... może coś takiego?

Gość gość
Dziadkowi wiagrę Babci nowe tzytzki Obojgu wyjazd na tydzień gdzieś gdzie spokój

Gość gość
my swoim zafundowalismy podróż poślubną :)

Gość gość
dziś Do gościa powyżej ...moim zdaniem to właśnie kieliszki ,wazon to jest to czego ludzie w takim wieku nie potrzebują ,napewno maja dosyć " kurzolapow" po co następne ??Nigdy w życiu nawet na 40 czy 50 urodziny nie chciałabym dostać takiego kiczu!kup im coś praktyczniejszego np .nowy telewizor złóżcie sie z pozostała rodzina ,ciepłe kapcie ,nowy czajnik ,czy nowy telefon z dużymi cyframi dla seniorów ,a może poprostu maty elektryczne ,rozgrzewające które kładzie sie na łóżko sa cudowne i na bolące kości i na przeziębienie - nie sa tanie i to właśnie starszym ludziom brakuje na takie rzeczy ... pieniążków .Z wazonu naprawdę żaden pożytek vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Zgadzam się, żadnych d**ereli., grawerów na kurzołapkach. W zależności od kondycji fizycznej dziadków i Waszej możliwości finansowej -pobyt w sanatorium, bilet na koncert, spektakl teatralny, lub może coś dla zdrowia, choćby opłata za prywatną wizytę u okulisty, pomoc w kupnie nowych okularów, nawet słój miodu będzie lepszym prezentem niż jakieś dziadostwo z grawerem!

Gość gość
wszystko, prócz kurzołapek

Gość gość
Popieram, tylko nie grawery! Wspólne rodzinne zdjęcie z dziećmi, wnukami, prawnukami itp. Do tego może bilety do opery, teatru, na koncert albo wyjazd w ładne miejsce, w zależności od kondycji dziadków, ulubione słodycze, fajny tort, duża rodzinna impreza.

Gość gość
A dziadkowie sa szczesliwym malzenstwem?

Gość martakol
Jeśli poszukujesz oryginalnego prezentu mam dla Ciebie idealną propozycję - słodki bukiet wykonany z rozmaitych słodkości w dowolnej kolorystyce. Prezent idealnie się sprawdzi jako upominek w dniu ślubu, imienin, czy urodzin. Wszystkie moje bukiety to małe dzieła sztuki, wykonane ręcznie z największą starannością. Możesz mieć pewność, że prezent będzie wyjątkowy, niepowtarzalny i przygotowany specjalnie dla Ciebie. Zapraszam do polubienia mojej strony. https://www.facebook.com/slodkieeebukieciki/? fref=ts

Gość gość
Fajne te bukieciki - moge spytac w jakiej cenie>? np te, co na stronie fb- tak mnie jwiecej, od do?

Gość gość
ja ostatnio swoim dziadkom też na 50lecie sprezentowalam pobyt w hotelu Abidar ze SPA. Hotel przeznaczony jest jest właśnie dla starszych ludzi, położony w Ciechocinku co gwarantuję spokojna okolicę. Dziadkowie dziękują do dziś za każdym razem jak u nich jestem

Ceramiczny podwójny pierścionek jest idealnym wyborem! Jedna część ma kolor czarny, natomiast druga biały. Pasuje niemal do każdej stylizacji jeżeli chodzi o kolor. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Gość gość
Kieliszki ?!