Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś 6 rocznica zaginięcia Iwony Wieczorek.

Polecane posty

Gość gość

Dziwne ze w mediach nic nie mówią, jej mama była co roku w tym dniu w Dzień Dobry TVN a dzisiaj nawet nic nie wspomnieli

Gość gość
Ja ostatnio dużo o tej sprawie czytałam..bardzo mnie to dotknęło..ciekawe co się z tą dziewczyną stało. Jestem w jej wieku.

Gość gość
Też jesteś taka ładna jak ona?

Gość gość
Iwona już dawno nie żyje

Gość gość
Tak, do tego często będąc w wieku 19 lat bawiłam się w różnych klubach..

Gość gość
Szkoda ze wszyscy poddali się w jej poszukiwaniach

Gość gość
Hopoteza ale możliwa według przykładu.Znajoma pracowala w minikasynie.Tam nie ma czegoś takiego jak kodeks pracy czy prawa czlowieka a prawach cywilnych nie ma mowy.Istnieją tylko prawa mafii.Zamykane drzwi za klijentem.Włączanie pilotem maszyn do gier i wysokość wygranych wcale nie mówią o tym w mediach.Jakas gwiazda migajaca,gdzie zatrudniają uzaleznione osoby a płacą prosto z automatu bez rozliczenia podatkowego. W kasynie Jedna dziewczyna zrobila manko w kasynie na spora kwotę ze swoim kolegą.Jemu polamali rece na zlecenie wł. kasyn a ją wywieziono prawdopodobnie do burdelu w czechach chyba do pragi żeby odpracowala dlugi.Niewolnictwo ukryte w demokracji?Myslicie,ze jej rodzicie zglosili zaginiecie?Niec takiego się nie stało bo to czesciowo patologiczna rodzina.Boją się mafii ,żeby ich nie zabili.Policja nie pomaga takim rodzinom wcale.Wyobraźcie sobie młode dziewczęta werbowane do burdelu za pieniadze "godne" ale los ich jest nieznany.Setki takich trafia w ręce psychopatow i debili,ktorzy nie są brani pod uwage bo są pod ochroną prawną jako niepelnosprawni umyslowo a,że handlują kobietami to ich status nie pozwala traktowac tak jak zdrowego człowieka i taki sobie chodzi i kombinuje. Największym skandalem jest mataczenie takich sprawach organów scigania lub unikanie z lenistwa lub swietego spokoju by się nie narazić mafii ze względów bezpieczenstwa rodziny.Myślę,że to jest wspolny inteteres.Jakiś facet nosi broń ,każdy w miejscowosci wie ale ten nic sobie z tego nie robi bo ludzie się boją zgłosić i byc świadkiem w sądzie Takie postępowanie ma znamina mafii ośmiornicy.Przykladem tego jest wykrywalnosc kradzieży w ich sklepach .Zlodzieje kradną drobne rzeczy.A łapią prawie 90% Gdy ginie osoba z patologii doslownie nie reaguje sie od razu tylko czeka na te slynne 24 godziny.Po 24 godzinach można być chyba wszędzie na ziemi.No i wazna sprawa.Wiek gdy jest osiągnięty jako dorosly eliminuje czesto procesy poszukiwan,poniewaz problemy rodzinne są brane pod uwage a jest częstym odejsciem od rodziny w nieznane części świata za chlebem czy milosci.Zaszyje sie taka poszukiwana u przestępców lub znajomych i będą ją kryć póki przypadek nie sprawi,że ujawni swoje miejsce lub informacje czy żyje.Przecież na czole nie pisze:Jestem tym czy tym.Trafić można w środowisko zajmujące się wszystkim tym co nielegalne. Skąd te ciała nieznanych osób w np rzece?Odpowiedź jest prosta.W osłonie nocy można być inkognito.A uparty śledczy będzie brnąć w śród samych bandziorów,ktorzy grają porządnych ludzi w aktorskim mistrzostwie podobienstwa twarzy ale nie bierze sie pod uwagę podstawowej infornacji,mianowicie.Z czego oni żyją i czym się zajmują.Czy płacą podatki.Bajki każdy opowiada.Za dużo pytań?Demokracja a te pytania powinny paść gdy chodzi o ważne sprawy dotyczace życia czy zdrowia czlowieka oraz o mienie panstwowe i cywilne.Motywy zaginięć to bunt ,miłość i zazdrość oraz długi np za narkotyki czy inne lub przypadek ,który prowokuje do czynu karalnego niebezpiecznej grupy delikwentow a czasem psychopaci wykazują swoją złą intencje.Czesto sie widzi młodych po użyciu psychotropów i ocena taka."O to ten co ćpa"Kto daje darmo narkotyki uzależnionej osobie i po co?Panstwo nie leczy przymusowo dorosłych póki taka osoba nie trafi na ojon.Uzależniona osoba nie może przestać brać a pieniądze w postaci długu będą egzekwowane w sposób nielegalny,przecież to jasne.Uzalezniona osoba zaczyna wkraczac w strefę łamania prawa bo silne uzaleznienie powoduje,że nie myślą racjonalnie i podejmują kroki ,po których trafiają za kraty lub co gorsze w ręce mafii dilerów za długi.Takie mamy klimaty i trzy światy na ulicy.Brak zajecia i wolność, te czynniki tworzą patologie narodu.Jaki bedzie koniec gdy bedzie coraz wiecej patologii?Nawet nie chcę myśleć co się stanie.

Gość gość
Mama Iwony zwierzała się często w poprzednich reportażach , że jej córka śniła się kilkukrotnie i prosiła aby nie zaprzestawać jej odnalezienia ale jakoś szczegółów nie podaję gdzie jest . Ale jest jeszcze moc Boga dla którego nie ma rzeczy niemożliwych , tylko brak modlących się jest problemem .

Gość gość
a kogo to w ogóle obchodzi? co roku w polsce giną bez wieści tysiące osób; dlaczego ich zaginięciem się nie jarasz?