Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieją faceci, którzy nie chcą mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

nie chodzi mi o takich typu "wolny duch" skaczących z kwiatka na kwiatek. chciałabym mieć czułego, kochającego faceta ale nie chcę mieć dzieci i boję się że albo znajdę fajnego faceta i będzie mnie namawiał na dziecko albo będę sama wbrew pozorom w dzisiejszych czasach to większość facetów chce mieć dzieci ale ja na prawdę nie chcę. naturalnie nie urodzę, bo to dla mnie obrzydliwe, cesarka też za przyjemna nie jest, poświęcanie czasu maluchowi, po prostu nie byłabym dobrą mamą, więc po co robić dziecko i marnować mu życie poza tym moim marzeniem jest podróżowanie, języki, ogól nie zawsze prowadziłam aktywne życie i jak teraz nie miałabym czasu na dzieci to w przyszłości tym bardziej czy istnieją jeszcze kochający faceci, którzy nie chcą dzieci?

Gość gość
Przecież ty nawet po polsku pisać nie potrafisz, "na prawdę" najpierw polskiego się naucz porządnie, bo bełkoczesz i byki robisz. Tak, są tacy facet. Mój facet nie chce mieć dzieci, ja też nie, mamy koło 30tki.

Gość gość
chciałabym mieć czułego, kochającego faceta X Taki mezczyzna na 99% bedzie chcial byc tata a ten co nie bedzie chcial dziecka bedzie chcial bzykac co popadnie

Gość gość
Nie, tak samo, jak nie istnieją mężczyźni, którzy nie nienawidzą kobiet.

Gość gość
ja z jednej strony bym chciał,ale z drugiej bym się bał,żyjemy u progu zupełnie nowej epoki,życie się zmienia w różnych sferach,bałbym się,że ono się nie odnajdzie w świecie,nie chciałbym jakiegoś zdesperowanego prawika mieć co nie umiałby nawet na d***** iść

Gość gość
gość dziś dobrze, że ty umiesz pisać po polsku p.s. moja polonistka co lekcję powtarzała "chłopacy..." to może zostanę nauczycielką...

Gość gość
no i masz prawo nie chcieć,nie dziwię sie tobie,czasy niepewne,ludzie podli,dzieci to nie same fajerwerki i przyjemnosci..myślę że są męzczyzni którzy myslą podobnie

Gość gość
ja takiego mam. ma 37 lat juz, ja 29. bardzo sie kochamy jest bardzo czuly- niedlugo bedzie sobie mechanicznie zamykal mozliwosc zrobienia dzieci, na moja prosbe

Gość gość
Przeciez wiekszosc nie chce a maja bo zony truly im o tym

Gość gość
istnieja, moj maz cale szczescie tez nie chce miec dzieci :P jestesmy tylko dla siebie i uwielbiamy nasze zycie. :)

Gość gość
mozesz znalezc, wielu mezczyzn np. nie moze miec wcale dzieci

Gość gość
Te z bym chciała takiego faceta. Nie chcę mieć dzieci i nie zapowiada się by mi się odmieniło w tej materii.