Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że fajne jest uczucie oddania się facetowi w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gej44
bardzo fajne!

Gość gość
Są stricte dominy, są stricte uległe, a są takie co lubią coś po środku bez przesadnych perwersji, raz trochę dominacji nad facetem, raz trochę uległosci dla urozmaicenia i checi zamiany rol. Tak, to fajne uczucie, jak partner potraktuje troche przedmiotowo, poklepie po tylku, po piersiach, jak troche mocniejsze pchniecia zastosuje, jak ponazywa nas su.ką/dziw.ką, ale tylko w trakcie seksu, a po wszystkim przytuli jak swoją ukochaną.

Gość gość
i co w tym TAKIEGO fajnego, bez przesady to facet jest górą bo może sie spuścić do nas... a potem śpi.. :-(

Gość gość
Kto spi ten spi. Jeden spust to za malo ;) Partnerka tez musi skorzystac a nie ze spust i dobranoc. Piescic kobiete i dawac jej rozkosz to jest to co lubie. Ba nawet uwielbiam :-) No ale ja to ja a nie wszyscy ;) Tylko chloptas zostawia rozgrzebana robote. Prawdziwy mężczyzna konczy ja z klasą.

Gość gość
skonczyc na boku i skonczyv ja dwoma palcami i jezykiem. Kto ma takie pragnienia? Nie spotkalem jnikogo jeszcze!

Gość gość
duma i uprzedzenie, moze fbi pomoze? moze dacie nam pejdzera?

Gość gość
Gdyby moj facet nazwał mnie d***** to byłby spalony..nie żebym była jakaś cnotka, ale nie podoba mi się to-nawet w trakcie seksu . Pogonilabym od razu ,jak chce dziwke to do burdelu won

Gość gość
Duzo kolezanek mi mowi ze ich zblizenie rozmija sie z oczekiwaniami. Facet niemal nierze je sila, wsadzi tylko palucha zeby sprawdzic czy wilgotna i na chama pcha malego. Czasami jeszcze na odp*****l poliza chwile, pomacaja biiust i tyle .Nie rozumiem jak kobiety mogą się godzić na tak beznadziejny "seks" . Dla mnie taki facet to ...tylko facet a nie mezczyzna. Przerwalabym to i nigdy juz bym nie poszla do łóżka z takim, nawet jesli mialby 20cm w gaciach- wolę mniejszego ale zaangażowanego faceta, co nie znaczy że zaakceptuje 10cm bo to parodia, pedofilka nie jestem

Gość gość
a moze rzecz w tym żeby za bardzo się unosić ud i rozchylac nóg, bo wtedy facet max sie podniesa i chce się spusic jak się da wśrodku, a my myślimy że na wejściu jest za ciasno to lepiej się otworzyć... potem jak taki króliczek się rozpędzi to musi coraz szybciej i mocniej pchać, a my tak szybko nie dochodzimy przecież i nie czuje takiego ciała... Wiec moze lepiej zacząć na górze u faceta=mniej sie podniec*****esc****ersi i broszkę , my dochodzimy i dopiero wtedy uniesc uda zeby i on mocniej mogł wejść a my podniesc dopiero wtedy nogi zeby dojsc razem z facetem?

mam nadzieję że są faceci tacy że możesz być dumna że to ten a nie żaden inny. Że ryzyko zajścia w ciąże nie gra roli i że facet jest sam w sobie w porządku nie zewnętrzna strona i udawana postawa ale on jako prawda

Gość gość
Jeśli się KOCHA tego faceta, to uczucie jest fajne- zawsze!

Gość gość
kwestia uczuć i ich realności to jak wiadomo iluzja, tutaj chodzi o fizyczny wymiar TYLKO