Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roznica 6lt na moja niekorzysc. co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 28lat, miesiąc temu poznałam wspaniałego 22letniego chłopaka. Troche sie boje wejść w ten związek ze względu na te dzielaca nas roznice. Co o tym myślicie? Nie jest mi obojętny, a troszke osob mnie w zyciu zranilo. Nie chcialabym kolejnego rozczarowania

Gość gość
Na tym etapie moze byc ciezko bo facet myślenie ma jeszcze dziecinne ale pospotykaj sie i zobacz jak sie zachowuje

Gość gość
na starej piczy...itd itp :D

Gość gość
Zart oczywiscie. Moze kiedys to bylo dziwne, ale teraz takie zwiazki sa na porzadku dziennym

Gość gość
Jeśli chcesz żeby cię szybko rzucił, to spoko.

Gość gość
Boze jak prymitywnym i schematycznym trzeba byc zeby za glowny miernik sukcesu zwiazku uznawac rok urodzenia. Az rece opadaja ze w 21 wieku ktos to bierze pod uwage.

Gość gość
gość dziś dokładnie, znam 30paro latkow zachowujacych sie jak dzieci i 20 latkow powaznych i uczciwych

Gość gość
dzisiaj nie jeden 22 latek jest dojrzalszy i bardziej odpowiedzialny niz niejeden 30 latek

Gość gość
nie polecam Autorko... też tak kiedyś mi się wydawało, że chłopak 5 lat młodszy jest dojrzały, bo taki sie wydawał, takie wrażenie robil; ale niestety po latach okazało się że to dziecinny idiota i tylko mi zmarnowal 6 lat zycia... szukaj starszego albo rowiesnika.

Gość gość
mam podobny problem jak autorka. Mam 22 lata i bardzo podoba mi sie dziewczyna , ktora ma 26 lat. Niestety obawiam sie ze nie mam u niej szans. Nie chodzi tu o brak pewnosci siebie tylko mysle ze przez to ze ona jest starsza patrzy na mnie jak na gowniarza. Mysle ze jesli autorka uwaza ze ten chlopak powaznie mysli o zyciu i o zwiazku to powinna dac mu szanse

Gość gość
gosc 16.45 nie porownuj swojego bylego do innych. Toze tobie sie trafila jakas p*****la to nie znaczy ze zaraz kazdy mlodszy chlopak nie jest wart zaufania

Gość gość
poznaj Jego blizej, bywaja niedojrzali 40-latkowie i dojrzali 20-latkowie:) wszystko zalezy jaki ON jest i jak Ciebie traktuje:)

Gość gość
gość wczoraj Wypowiadasz sie z perspektywy widzenia 22latka, zatem Twoje zdanie mzoe mi bardzo pomoc. Dziekuje wszystkim za szczere zdanie na ten temat :)

Gość gość175
temat`również mój, jestem zakochany w kobiecie 6lat starszej z przeszłością która pokochała mnieza charakter bo sam wiem piekny nie jestem ani brzydal ale niski 175 i zarazem wyższy od niej...

Gość gość
najbardziej pzreraza mnie jak zareaguje jego rodzina i otoczenie na wiesc o tmy ile mam lat

Gość gość
nie powinno ciebie to interesowac. Jakie ma znaczenie zdanie jego otoczenia. To juz jest dorosly czlowiek, ktory chce ulozyc sobie z kims zycie , a nie przypodobac sie znajomym. No chyba ze jest glupi to bedzie bral to pod uwage

Gość gość
22-latek to zwyczajne dziecko jest, a 28-letnia dziewczyna to już dojrzała kobieta. To byłby układ prawie jak mama-syn, duża różnica mentalności i dojrzałości. 22-latki to jeszcze play station, imprezy, picie, nowe laski, kumple itd. Można próbować zaczarować rzeczywistość i oszukiwać się, że niby 22-latek jest dojrzały, ale to brednie.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do Ciebie czuje , co myśli i do czego ta znajomosc prowadzi, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Moja siostra wyszła za mąż za 6 lat mlodszego faceta. Ona 28, on 22. Wydawal sie dojrzaly i sensowny jak na te lata i bardzooooo zakochany i w sumie to sprawilo ze w ogole ona na niego spojrzała. Teraz maja juz dziecko i czasem siosta mówi ze ma 2 dzieci w domu a nie jedno no ale.... ja mam męża rozwiesnika. Mamy po 26 lat i czasem mysle ze on tez jeszcze mentalnie dzieciak jest. Faceci ogólnie teraz to jakas porazka jest z syndromem piotrusia pana. W powojennej Polsce to taka sytuacja ze babka starsza od faceta byla bardzo czesto sie zdarzała i jakos te małżeństwa istniały ale to juz inna kwestia i material na innny temat typu jak to dawniej bylo ze ludzie sie tak nie rozwodzili jak teraz (Przy czym. Wg mnie nie zawsze tkwienie w tych małżeństwach bylo sluszne)

Gość gość
a od jakiego wieku mniej wiecej taka roznica wieku bylaby do przyjecia? tzn kiedy faceci wyrastaja troche z konsoli imprez itd

Gość gość
co to jest kilka lat różnicy, jak ludzie się kochają

Gość gość
ja mam 22 lata i na imprezy nie latam juz od 3 lat , ale w konsole lubie grac w jesienne i zimowe wieczory w wolnym czasie

Gość gość
Czego sie najbardzije boisz?

Gość gość
Reakcji jego otoczenia,ze sobie taka stara przygr****l