Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziwica i chyba nia zostane do smierci.

Polecane posty

Gość gość

Nie ma juz porzadnych mezczyzn w dzisiejszych czasach, ktorym warto bylo by sie oddac.

Gość gość
Dobra decyzja, bo tak się składa, że nawet prawiczek będzie chciał Cię przerżnąć.

Gość gość
Znajdź faceta który ci się fizycznie podoba, uwiedź go, a on cie rozdziewiczy i po problemie.

Gość prawictwo pospolite 152
świat jest nieczuły .. Uwieerz mi nikogo to nie obchodzi , że jesteś dziewicą .. Spójrz z perspektwy globalnej

ba.. POwiem więcej - nikogo by nie obchodziło nawet jakbyś miała 10 facetów w łóżu hehe

Gość gość
Nie w tym tkwi problem, ze jest dziewica, ale w tym ze ciezko znalezc odpowiedniego mezczyzne. Nie po to czekam na odpowiednia osoby by zrobic to z pierwszym lepszym.

możesz nie znaleźć faceta i ja nie znalazłam . Znaleźć przystojnego jak ktoś wyrzej radzi jest trudno bo przez wnętrze staje się ochydny- wygląd nic nie da

Gość gość
Nie musi byc przystojny, ale po prostu mam jakies zasady i chce uprawiac seks bedac w zwiazku. Ale sadzac po komentarzach w dzisiejszych czasach to chyba cos niespotykanego.

Twój wybór. Chcesz czekać do śmierci bo faceta nie ma? Jak chcesz ale czy nie lepiej spotykać się z facetami różnymi i wpewnym momencie wpaść? To już chyba lepsze. Chyba chcesz mieć dzieci. ? Lepsze z jakiegokolwiek niż żadne

w dzisiejszych czasach niestety , ale dziewictwo nic nie znaczy .. Wiekszosci facetów nie interesuje czy jesteś dziewicą czy nie jesteś .. Oczywiscie ja bym wolał dziewice , ale .. gdyby była niedziewica i dawała radę to mogłaby i być niedziewica .. wiec brak dziewictwa to nie jest jakaś wielka wada .. Taka drobna ... Każdy chciałby byc tym pierwszym i najlepiej ostatnim

Gość gość
do ślubu czekaj z seksem

Gość gość
abu abu, nawet gdybym miala wpasc, to wolalabym z kims odpowiednim. Jak mam byc samotna matka, to juz chyba lepiej byc samej.

a dziewictwo to nie wada żadna. Wiadomo ze lepiej wpaść z odpowiedniejszym ale takich mało.

Gość gość
gość dziś Pieprzyć czekanie do ślubu. Bo niby po co? wam wszystkim chodzi tylko o przerżnięcie tej dziury!

Gość gość
Chociaz znam taka jedna, zlapala super faceta na dziecko i teraz utrzymaja i dziecko i ja od wielu lat, mimo ze sam mowi ze jej nie kocha i wszyscy widza, ze go wykorzystuje.

Gość gość
gość dziś zasady to czekać z tym do ślubu

Gość gość
Jakie czekanie do slubu jak nawet faceta nie mam? :) i nie wiem czy spotkam jeszcze kogos, z moim ,,szczesciem´´ niekoniecznie...

jak będzie czuł ze chcesz go złapać na dziecko to będzie ucieciekał .. Wiekszosc szuka tylko przelotnch romansów , a nie dzieci

Gość gość
jestem prawiczkiem starym i czekam z tym do ślubu. W jakim wieku jesteś?

Gość gość
Nie chce nikogo lapac na dziecko.

Gość gość
Też jestem prawikiem, już 25 letnim. Powoli mi to wisi, ale czasami chciałbym przynajmniej całować się z kobietą, i ją po całym ciele ;)

Gość gość
Daje seks kilka godzin a z kobiety robie boginię.Dziewica czy nie traktuję tak samo

Gość gość
gość dziś Zasadą, to jest nietknięcie dziewicy nawet po ślubie, bo jak nie, to będzie to oznaczać tylko tyle, że potrzebowałeś jej tylko do przerżnięcia! Żałosne samce!

Gość gość
Nie daj się głupic przez idiotow co biorą malolaty ma mają zryte mózgi.

Bo jesteś z tych co to czekają, czekają i czekają. Jak chcesz poznać wartościowego skoro nie poznajesz żadnych? Myślisz, że z reklamy w telewizji wyskoczy?

Gość gość
Poznaje mezczyzn. Czemu zakladasz, ze nie?

Bo trudno mi uwierzyć, że nie możesz spotkać wartościowego, ja znam takich wielu i akurat nie piszę o sobie, bo siebie bym nie polecał :D

Gość gość
Poznaje, ale zakochuje sie rzadko srednio raz na jakies 2 lata. I na ogol w nieodpowiedniej osobie, po za tym przyciagem raczej same nieciekawe typy. Ale tez nie mieszkam w Polsce, moze w Polsce jest latwiej ciezko mi ocenic

jak nie mieszkasz w Polsce to nie mam pytań hehe