Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM W CIĄŻY PALIŁAM PAPEIROSY

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciązy od 3 msc paliłam 2 dziennie papierosy albo 1 czasami zdażyło się że np 2 dni w tyg nie paliłam wcale strasznie się boję

Gość gość
MIELIŚMY SIĘ ZACZĄĆ STARAĆ ALE ZA 3 MIESIĄCE I POD KONIEC LIPCA MIAŁAM ZERWAĆ Z PALENIEM. A TU UP

Gość gość
miałam pójść do gin zrobić podstawowe badania a tu nie zdążyłam ale wiem że wiele jest takich ciąż nie planowanych i tym się pocieszam :) to będzie nasze 2 dziecko. ALe okropnie się boję o te papierosy. i jeszcze dzisiaj zauważyłam że paznokieć u nogi wrasta mi w ciało.... po prostu świetnie!

Gość gość
spokojnie ja też paliłam i mam zdrowego synka. Ja byłam taka głupia że paliłam do 3 - 4 msc już dokładnie nie pamiętam ale po krzakach latałam ;p

Gość gość
Gościu z 17.22 i czym tu się chwalić? Ze podtrowalas swoje dziecko ! A autorko jak do 3 miesiąca można Nie wiedzieć że jest się w ciazy. ..... Obłęd porostu.

Gość gość
ile miesięcy tygodni najlepiej zucic palenie przed planowana ciążą ?

Gość gość
Moja mama palila cale 9 miesięcy i jestem zdrowa. Szok. A jak leżałam na porodówce to byla kobietka co jarała. Zwapniało jej łożysko od tych fajek i musieli wczesniej wywołać porod. Ale on a jarała nawet jak szla rodzic i chwile po, ukrywala sie w łazienkach. Dziecko zdrowe.

Gość gość
Moze i zdrowe ale objawy palenia moge być bardzo rozne ....problemy z koncentracja , nerwowośc, trudnosci w nawiazywaniu kontaktów , problemy z adaptacją społeczną i inne.... ludzie ogarnijscie sie i nie usprawiedliwiajcie sie ze to nie ma wypływu bo chcecie tak się usprawiedliwić a wy trujecie dziecko

Gość gość
więc ile miesięcy najlepiej zerwać z paleniem ja zawsze palę przed pracą 1 i zadko kiedy po ale czasami zdazy mi się 2 na raz. we wrześniu chciałabym zajść w ciażę

Gość gość
Ja Was proszę przestancie juz z tymi tekstami '' podtruwalas swoje dziecko '' to sramto, co z Ciebie za matka..itd itp . Nie promuje palenia w ciązy, ale nie popadajcie w skrajności, wszystko przecież jest dla ludzi, idąc waszym tokiem myslenia trujecie dziecko na kazdym kroku. Nic sie nie stanie od takiej ilości papierosów, jesli dziecko bedzie miało sklonnosci do chorob do będzie je mialo u palącej matki lub nie ..palenie papierosów wplywa na łozysko i owszem, ale nie bezposrednio na dziecko.