Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni jak przeżywacie zauroczenie kobieta??

Polecane posty

Gość gość

Nie mylcie tego z czystym pozadaniem. Mam na mysli fascynacje, zauroczenie ,jak zwal tak zwal :)

Gość Antonówka z
u nich fascynacja jest mocno skorelowana z seksem więc nie licz tu na jakieś duchowe unaocznienie męskiej fascynacji.

Gość gość
Bardzo proszę nie uogólniać ! Nie każdemu mężczyźnie tylko seks w głowie ! Jest sporo takich, którzy mogliby Cię zawstydzić uczuciowo (kwaśna?!) Antonówko skądś tam ! ;)

Gość gość
Witam Ja jestem na etapie zauroczenia/ zakochania i trzyma mnie to już pół roku. Od kiedy zobaczyłem tą kobietę dzień w dzień o niej myślę, po wstaniu w trakcie dnia i przed spaniem. Pociąga mnie fizycznie ale moje myśli skupiają się głównie na rozważaniach o jej osobowości. Zastanawiam się jakby to było z nią być, spędzać wspólnie czas, dzielić pasje, troski, radości, smutki. Zauroczenie bądź zakochanie zdarza mi się bardzo rzadko a tu pewnego dnia taka niespodzianka. Z chęcią bym jej połowę swojego serca oddał, gdyby tylko o tym wiedziała że chciałbym jej tą połówkę ofiarować. Nigdy w życiu nie spotkałem takiej kobiety jak ona aż do teraz i nie jest to Polka co mnie zresztą bardzo ucieszyło.

Gość gość
chce wsadzic kutasa w jej cipe, bo to przeciez taka sama kur/wa jak kazda inna