Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co was najbardziej denerwuje na forum Kafeteria ?

Polecane posty

Gość gość

bo mnie następujące rzeczy 1. bardzo wielu pesymistów, desperatów, ludzi z depresją, nerwicą, fobią społeczną, schizofrenią, borderline itp...na tym forum jest non stop grobowa atmosfera, jakby trwała stypa, ciągła żałoba, ciągle pesymistyczne tematy az człowiekowi się niedobrze robi od czytania o muslimach, Kaczyńskim, Macierewiczu, Putinie, liczbie samobojców w polsce itp 2. brak adminów, a jesli sie pojawiają to na oślep kasują normalne tematy, a te o niczym , z linkami do youtube, z wyzwiskami, durnotami zostawiają, na Kafe mozna legalnie z imienia i nazwiska kogos zwyzywac, napisac wymyslone historie, juz byly tu takie akcje, jakas Sylwia z Radomia, jakas HIM, gggb i inni , glownie kobiety 3. awarie forum, czesto wyskakuje błąd 502 i inne 4. nadmiar reklam, na szczecie mam bloker 5. powinni byc wyróżnieni uzytkownicy, którzy by jakos pilnowali forum, prowadzili dyskusje, zakładali ciekawe tematy, najciekawsze powinny byc ''przypięte'' na forum a tutaj co ? w najpopularniejszych ciągle to samo - alkoholizm, ciąża, rozwód i inne pierdoły

Gość gość
Jak wykształcone dziewczyny są debilami w sexie.Dla nich antykoncepcja to przerwany stosunek.

Gość gość
Gość od miasta namysłów (województwo opolskie) to ja mnie denerwuje na kafe błąd the request Time out

Gość gość
ze podszywow coraz mniej ale takich w starym stylu (lorgnon dziadka, stoj batmana z biedronki, zlizywanie smaru spod pociagu :D)

Gość gość
oj podszywy były super kiedys :) np chodze ze szczotką od kibla po kościele i udaje ze to kropidło :) wrzucam kondomy babciom w markecie do torebki a potem czekam na reakcje ochrony :) itp

Gość gość
Tak naprawdę to kilka osób uparcie pisze głupoty i zakłada głupie tematy. Inni wchodzą tu przypadkiem i stwierdzają, że ogólnie nuda

Gość gość z mazur
Mnie denerwuje jak kobiety sobie piszą jak gdyby nigdy nic że chcą się umówić na seks z kobietą i są w związkach z mężczyznami,mają dzieci.Jak tematy obrażające ośmieszające mężczyzn nie są usuwane(pewnie same administratorki je założyły) a tematy ośmieszające kobiety są usuwane.Jak słowo c/ipa, pyzda jest cenzurkowane a słowo f*ut już nie jest.

Gość gość
To, ze siedzi tu pelno chorych psychicznie ludzi, ktorzy w kolko zakladaja nowe posty o tym samym i nikt tego nie moderuje. Nigdzie nie spotkalam tylu dziwnych ludzi co na kafeterii

Gość gość
No i jeszcze to, ze watki z wieksza iloscia stron sie zacinaja

Gość gość
Kafeteria jest ogólnie super, żeby,miej wulgaryzmów wpisywac, no i nit takie strasznie długie opowiadanie(nie ma czasu czyta tyle smętow!):P ..ale jakieś mądrzejsze wpisyfajnie się czyta! Pozdrówka! Asia:)

Gość gość
Denerwuje mnie Koterba :-D

Gość gość
marne prowokacje mnie denerwują zaraz wiadomo czyje :P

Gość gość
Ej ty asia... a możesz podać jakiś przykład mądrych wpisów?I czy to są głównie mężczyźni czy kobiety?(piszą mądrzejsze wpisy mi chodzi)