Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goua

brak miesiaczki negatywny test

Polecane posty

Gość goua

Witam. Staram sie z mezem o dziecko.Bezowocnie.Miesiaczkuje juz regularnie co 28dni.Lekarz przepisal mi clostilbegyt od3-7dc.Dzis mija 31dc i nie mam miesiaczki. ostatnio pobolewa mnie brzuch jak na mesiaczke i dzis co jakis czas bardzo kluje mnie lewy jajnik.Prosze mi powiedziec czy moze to byc objaw ciazy?

Gość gość
kiedy test robiony??

Gość goua
dziasiaj robiłam ale wg wyliczen dni owulacje mialam prawie miesiac temu po wzieciu clo lekarz kazała mi wspolzyc dopiero z mezem

Gość goua
tak wiec zrobilismy

Gość gość
A monitoring był?

Gość gość
Owulacja mogła się przesunąć.. u mnie test wyszedł 5 dni po spodziewanej miesiączce więc ciąża jest możliwa.

Gość goua
nie nie bylo. lekarz kazala mi brac clo od 3-7dnia cylku po pol tabletki jak nie uda sie zajsc w ciaze to w nastepnym cyklu brac tak samo ale po calej tabletce i dopiero po 3 cylku jak nie wyjdzie mialam sie do niej zglosic. Nigdy na nia nie narzekalam chodze do niej 3lata.juz chyba wolalabym dostac ta miesiaczke niz tak czekac w niepewnosci

Gość gość
Następny konowal! Idź sprawdź czy torbieli nie masz, monitoring przy cło to PODSTAWA, bo można sobie tylko problemów narobić

Gość goua
tak ale z mezem zaraz po clo robilismy to 4dni pod rzad a pozniej staralismy sie co 2dzie. co jakis czas kluja mnie jajniki i mam takie kremowe uplawy caly czas.a na poczatku mialam tak jakby serek jakis