Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans zawsze wychodzi na jaw?

Polecane posty

Gość gość

Po jakim czasie? Jak ukryć romans przed mężem. Pytam z czystej ciekawości:)

Gość gość
Zdrada nie zawsze. Romans zazwyczaj tak

Gość gość
jasne,że nie .da sie ukryc ja juz ukrywam tak kupe lat ,czasem zmieniam kolegow :P wiec jest łatwiej ;) jak ukryc hmm? napewno zacierac wszystkie slady tzn smsy ,zdjecia,polaczenia, spotykac sie mozna czywiscie,że tak ale zawsze trzeba miec alibi :) dobrze miec przyjaciolke ktora w razie poślizgu poświadczy,że bylo sie u niej ;) no takie znajomosci dodaja skrzydel ;)

Gość gość
no nie badz zbyt pewna siebie,moze twoj facet juz dawno wie tylko glupa pali bo twoja przyjaciolke posuwa.znam taki przypadek.

Gość gość
ja to amm qrwa takiego pecha ze jakbym miała romans to bym zaraz pierwszego dnia wpadła.

Gość gość
Jak romansujesz z kimś normalnym, robisz to rozważnie i nie trzęsiesz sie ze strachu po każdym spotkaniu z kochankiem ze moze ktoś cos widział, słyszał, powiedział, to nie wyjdzie na jaw. Zimna krew najważniejsza. Jeszcze wazne zeby w razie jakiegoś przypału trzeba sobie założyć pewne działanie: zawsze miec wymówkę (wcześniej jakies bajeczki wymyślić, alibi itp) i nigdy się nie przyznawać. Sprawa typu "jak cie złapią za rękę to mów, ze to nie twoja ręka". Wydaje sie skomplikowane moze ale jak ktoś jest obrotny i wyrachowany to wszystko automatycznie idzie :)

Gość gość
Tez sie wypowiem choc jestem facetem. Mnie zona nie przylapala ani nawet nie podejrzewa. Tak sadze. Bo nie traktuje jej inaczej niz bylem tylko z nia. I mam wygodne zycie. W domu posprzatane ugotowane a kochaneczka ma takie cialko ze ummmm sam staje:)

Gość gość
do 8.42 to teraz sobie wyobraz,ze twoja zonka tez ma kochanka i jemu staje na jej widok...zadowolony?karma wraca.

Gość gość
Um ci staje czy włosy na klacie głoopia babo? :O