Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapisac sie czy sie nie zapisa

Teb Edukacja Częstochowa jakie opinie

Polecane posty

Gość zapisac sie czy sie nie zapisa

Witam Poszukuje opinii na temat Teb Edukacji w Częstochowie. Szkoly policealne. Jak to jest,kierunki bezplatne naprawde sa bezplatne czy ponosi się jakies oplaty? Jaka tam wogole panuje atmosfera Dzieki za odpowiedzi

Gość gość
Dołączam się do pytania. Jeśli ktoś tam uczęszczał proszę o odpowiedz

Gość Weronika69
Ja byłam właśnie wczoraj w tej szkole bo miałam tam chodzić do technikum, ale jednak wybrałam inną szkołę bo powiem ci szczerze że przez to że zawaliłam rok od razu problem mi zrobili, a dyrektorka powiedziała mi że ona w ogóle nie ma czasu by ze mną rozmawiać. Nawet gdybym mogła tam chodzić od razu bym podziękowała bo szkoła do której później pojechałam była 100 razy lepsza od TEBU, nauczyciele przemili, w ogóle nie robią z niczym problemu, z godzinę chyba ze mną rozmawiali i oprowadzali mnie po szkole. Także widzisz - szkoła a szkoła. Wprawdzie wiem że ja napisałam tutaj odnośnie technikum, ale może da wam to coś do myślenia bo takie jest właśnie moje zdanie o tej szkole od siedmiu boleści.

Gość gość
Ja chodzę do szkoły policealnej na dwa kierunki jeden płatny, drugi nie. Kadra nauczycieli jest świetna, żadnych problemów z późniejszym zaliczeniem materiału czy wytłumaczeniem lekcji, której nie rozumiesz. Obecność jest ważna chociażby dlatego, że na samej lekcji dużo zapamiętasz. Z sekretariatem tez nie ma żadnego problemu, jak jest jakiś problem to starają się pomóc. Nigdy nie spotkałam się z negatywną reakcją ze strony kadry. Jeżeli wybierasz się na jakiś kierunek, który jest bezpłatny to nie ma żadnych ukrytych opłat, no chyba że twoja frekwencja spadnie do jakiegoś procenta (nie pamietam chyba 30% albo 50%) Jak masz jakieś pytania to pytaj

Gość gość
Hej.Chodzi mi o kierunek farmacja, czy warto w tej szkole :-)

Gość gość
a czy ktos moze mi powiedziec czy poziom w tech informatycznym w TEB Czestochowie jest taka sama jak w szkolach państwowych

Gość gość
Na pewno nie. Technikum i płatne? Znam chłopaka który tam chodzi jak on sobie radzi i to nieźle to każdy sobie poradzi...

Gość gość
Chodziłam do technikum

Gość gość
Witam, moja opinia o technikum teb jest taka ze w życiu bym juz tam drugi raz nie poszła. Do matury nie dopuszczą, gdy zajdzie jakiś poważniejszy problem oni nic nie pomogą, nie oceniają sprawiedliwie. Naprawdę nie polecam, szkoda twoich nerwów i twojego czasu.

Gość gość
Jeszcze do tego oceny na świadectwie końcowym pozaniżane

Gość Lurentia
Uważajcie na szkolę ponieważ kiedy rozmyślicie się i nie przystąpicie do zajęć będziecie musiały zwracać czesne a jeśli tego nie zrobicie sprawa trafi do sądu to jest oszustwo.