xymena88 0 Napisano Lipiec 18, 2016 Witajcie:) Po długich poszukiwaniach, w końcu znalazłam buty, które idealnie pasują do mojej sukienki, a już za miesiąc będą świadkową na ślubie siostry :) Z tym, że mogę je kupić tylko online, a jak dotąd nie zdarzał mi się zakup butów przez internet. Czy któraś z Was służy dobrą radą? Będę wdzięczna za jakieś wskazówki, chciałabym bardzo kupić te buty, ale nie wiem, jaki rozmiar wybrać, żeby pasowały do mojej stopy i żeby były wygodne do chodzenia. Ratujcie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2016 Ucinasz stopę, wysyłasz do sklepu i tam dopasowują Ci rozmiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Lipiec 18, 2016 Nie wiem po co takie głupie uwagi. Zmierz długość stopy, porównaj z tabelą rozmiarów. To powinno wystarczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Petunia44 0 Napisano Lipiec 18, 2016 my z mężem kupujemy buty przez internet niemal za każdym razem, bo nie mamy czasu na galerie handlowe i zawsze było okej z numeracją obuwia, nie mówiąc o tym, że były szalenie wygodne do chodzenia, nie miej więc żadnych obaw i zamawiaj ;) jeśli właściwie zmierzysz stopę, to dopasujesz ją do swojej numeracji :) sklep internetowy z butami powinien mieć taką rozpiskę. powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasanka83 Napisano Lipiec 18, 2016 Rozmiar to nie problem. Niektóre sklepy internetowe ( ja wypowiadam się na podstawie Casu.pl, bo akurat tam robię zakupy ) oprócz umieszczania tabeli rozmiarów ( podane cm/ długość stopy vs rozmiar buta), dodają informację sugerującą zakup innego rozmiaru w przypadku gdy dana rozmiarówka jest zawyżona lub zaniżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harriet 0 Napisano Lipiec 19, 2016 Często kupuję buty przez Internet, z różnych sklepów online i jak na razie każdy zakup był udany. Zawsze trafiam na wygodne i dobrej jakości buty, a to jest duży plus. Poza tym bardzo ważne jest dla mnie to, żeby miały minimalistyczny i specyficzny dla mojego stylu design, a takie buty w sklepach stacjonarnych bardzo rzadko spotykam za rozsądną cenę, dlatego cenię sobie możliwość kupowania butów przez Internet. Wręcz tych bardziej sceptycznych namawiam, na buty online. Poza tym nawet jeśli coś nie będzie pasowało Ci z rozmiarem, zawsze możesz buty wymienić. Wszystko zależy od numeracji i od tego, żebyś dobrze zmierzyła swoją stopę, a raczej wkładkę. Na stronie sklepu wszystko powinnaś mieć, trzymaj się ich wskazówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finka2 Napisano Lipiec 20, 2016 Czy nie ma problemu z wymianą butów w sklepach internetowych gdyby zaszła taka konieczność? Właśnie ma zamiar sobie kupić te koturny :) https://www.czasnabuty.pl/tra-pol-19-koturn.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BasiaGu 0 Napisano Wrzesień 9, 2016 Ja kupując buty robię tak: najpierw szukam promocji (http://alerabat.com/promocje) póżniej wybieram sklep, idę do sklepu stacjonarnego i przymierzam, a następnie kupuję przez internet (zwykle jest taniej). To mój idealny system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandra35 0 Napisano Październik 21, 2016 Ja z całą rodziną też kupuję buty i ciuchy przez internet. :) Nie chce mi się chodzić po galeriach, nawet nie mam na to czasu. Ostatni mój zakup to takie super buty na stronie markoweobuwie. Polecam kupowanie przez internet :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natallass Napisano Październik 23, 2016 Trzeba wiedzieć przede wszystkim gdzie kupować. Świetne buty znajdziecie tu https://shoe4u.pl/Botki-c17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2016 Musisz zmierzyć stopę i sprawdzić w tabeli rozmiarów na stronie, jak długość Twojej stopy w cm przekłada się na rozmiar butów :) Zwróć też uwagę, w jakim sklepie robisz zakupy, bo czasami można się naciąć na podróby - dlatego ja kupuję w autoryzowanych sklepach, np. Eccoshop.pl (buty ecco). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaa4321 0 Napisano Listopad 14, 2016 Szare botki Nessi robią prawdziwą furorę w internecie! Mają dziurki, co sprawia, że buty mają niepowtarzalny charakter. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaa4321 0 Napisano Listopad 14, 2016 Szukasz butów na wysokim obcasie? Polecam wyjątkowe botki Nessi 82506! Pomimo wysokiego obcasa są bardzo wygodne i nie męczą nóg. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach