Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obłudna matka

Polecane posty

Gość gość

proszę o poradę jak to oceniacie: gdy byłam w ciąży MOJA MAMA mi ubliżała, gdy urodziłam i byłam 7 dni w szpitalu to nawet nie dzwoniła (był 2 km do szpitala w Gdańsku komunikacja miejska rewelacja)moje dzieci odwiedza 2 razy w roku (na ich urodziny). mam siostrę gdzie sytuacja jest odwrotna i 7 dni w tygodniu ma pomoc... miałam zaplanowany urlop i wyjazd z dziećmi na działkę ale dzień przed wyjazdem siostra i matka poinformowały, że nie wiedzą jak długo tam będą przebywać a matka nie chce żeby jej psuć wypoczynek.

Gość gość
Olej je i jedz sobie z dzieciaczkami gdzies indziej. I więcej siebnie pros o dzialke,niech sobie wypoczywaja ,a ty pokaz ze sa inne miejsca do wypoczynku a nie tylko ich zakichana działka.

Gość gość
A rozumiem ze kasy nie masz zeby jechac gdzie oindziej niz na dzialke.

Gość gość
A czyja to działka?

Gość gość
mam kasę, co roku jeździmy do ciepłych krajów na 2 tyg. ale też na urlop na działkę- mój tata wybudował domek ale nie żyje- oczywiście jedziemy w inne miejsce

Gość gość
Niestety nie zawsze stosunki z rodziną są takie jakby się chciało. Mama kiedyś była inna?

Gość gość
najbardziej się zmieniło po śmierci ojca. zawsze faworyzowała starszą córkę ale ojciec to regulował.