Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEPIĘKNA OSZKAA DO OCENY FOTO

Polecane posty

Wiesz ja z wolnym czasem umiem sobie poradzić ale są osoby którym odbija od tego że nic nie robią. Jest tyle rzeczy które można robić że tak naprawdę człowiek ma niewiele czasu:-) Mi się marzą takie roczne wakacje i podróż po ciekawych miejscach europy.

Typie ja juz od 4 lat odkad rzucilem szkole nie pracuje i nie studiuje ani sie nie ucze, takim trafem trafilem do anglii, i tutaj zyje i mieszkam tez nue pracujac ani sie nie uczac, a nadmiar wolnego czasu nie istnieje, ty masz nadmiar wolnego czasu jak wiesz, ze musisz troche popracowac na szefa. Kazdy piertoli o tej niezaleznosci, a co to za niezaleznosc, szef nie da, to i niezaleznosci nie bedzie, tacy jestescie niezalezni?? Miec swoja furme to byc zaleznym od klientow. Zycie na Ziemi polega na wspolnej egzystencji, a wasze prace i dochody czy idchody zamykaja was w chorej rzeczywistosci. Moja rzeczywistosc jest taka, ze wszystko jest mozliwe, i nue trzeba zadnej pracy miec, ale jak sie urodzil ktis btdlem i tepakiem to bedzie mial nadmiar wolnego czasu, bo slejv musi pracowac. Zenada

Gość gość
Co w niej widzicie?

Gość gość
To prawiki są więc się nie dziw:D