Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet, którym urosły piersi po tabsach.

Polecane posty

Gość gość

O ten efekt mi chodziło. Brałam Microgynon21 przez pół roku i piersi nic się nie zmieniły. Od prawie 2 tygodni biorę Yasmin i piersi mi się nieco powiększyły. Mam małe więc stąd moje wymagania. Tylko, że yasmin kosztuje 32 zł za opakowanie, czyli 3 opakowania to prawie 100, a 3-pak Microgynonu to niecałe 10 zł. Spora różnica, ale jeśli piersi będą mi odpowiadać to się wykosztuje :). Do sedna. Przez jaki czas brania tabletek rosły wam piersi ? I o ile rozmiarów wam podskoczyły ? Ja miałam małe B, teraz mam pełne i mam skrytą nadzieję, że będą jeszcze większe :D

Gość gość
A i jeszcze jedno pytanie. Czym różnią się tabletki jednej firmy od drugiej ? Przecież skład tych dwuskładnikowych jest taki sam, więc skąd ten efekt większych piersi, skoro od innych o tym samym składzie piersi nie "nabrzmiewały"?

Gość gość
Ja biore Cyprest na policystyczność i nie wiem czy powiekszyły mi się z tabsów czy po prostu 3 lata od urodzenia dziecka wzbogacilam sie o ten rozmiar. Jeszcze ci zycie pokaze, ze nie piersi sa najwazniejsze i piszę to zupelnie swiadomie, a jestem kobieta bardzo dbajaca i lubiaco swoj urok, seksapil, piersi i pupe. Mimo fajnych peirsi najbardziej lubie swoja ladna buzie :)

Gość gość
Ja biorę Novynette i cyrki mi od nich urosły o pół miseczki, nawet nie. Ale jak odstawiłam to zmalały. Teraz znowu biorę i znowu się napompowały.

Gość gość
Mi sie powiększyły piersi wlasnie po Microgynonie. Zrobily sie takie pełniejsze.