Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy taki wątek był ale niż bym go znalazła to noc by mnie chyba zastała. Czy któraś z was nie miała żadnych objawów ciążowych na początku ciąży? Jestem przed spodziewaną @ ale czuję się inaczej niż zwykle. Brak apetytu i co to mnie zaskoczyło brak bólu piersi gdzie zawsze przed @ miałam. Zawsze pobolewał mnie prawy jajnik a tu po owulacji lewy się odezwał. Wszystko inaczej.

Gość gość
Dodam jeszcze że zrobiłam się senna. Wczoraj spałam jak nigdy po 10 się obudziłam, zrobiłam obiad zjedliśmy go i położyłam się dalej chwila drzemki i z mężem pojechaliśmy na wycieczkę a ja na siedząco zasypiałam. Do tego mega nerwowość wczoraj wszystkim dostało się w domu nie wiadomo o co. O głupie pytanie ile posłodzić kawę?

Gość gość
Tak będę co trochę dodawać, jakoś nie ogarnięta ostatnio jestem wszystko leci z rąk a chciałam dodać że biust się powiększył zauważyłam to po bluzce która niedawno kupiłam z tego powodu że jest fajna luźna mam obfity biust i było dobrze mi takiej luźniej no ale wczoraj się to zmieniło. Aż guziki się same odpinają :)

Gość gość
Jest ktoś na tym forum?

Gość gość
Jesteś przed okresem a objawy masz jak na 5 miesiąc ciąży. Chyba coś nie tak co.

Gość gość
No bez przesady!