Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 rzeczy, które sprawiają, ze kobieta jest dla Ciebie atrakcyjna

Polecane posty

Gość gość

można łączyć cechy wizualne i cechy charakteru :)

Gość BBBBBbbbbbbb
Uśmiech- szczególnie ten niewinny :), zadbane ciało, inteligencja, pozytywne nastawienie, długie włosy, miła, kulturalna. Więcej do głowy mi nie wpada póki co.

Gość gość
1. Inteligentne i seksowne spojrzenie 2. Ładne oczy (najlepiej brązowe) 3. Wysoka inteligencja 4. Poczucie humoru 5. Zgrabna sylwetka 6. Kobiecy styl ubierania (nie mylić z dziffkarskim) 7. Włosy przynajmniej za ramiona 8. Czysta, zadbana i pachnąca 9. Nie puszczalska, szanująca się 10. Potrafiąca flirtować i okazywać zainteresowanie (jeśli jest zainteresowana)

Gość gośćmen
Wyluzowana, tolerancyjna minimalistka, samodzielna i zaradna, traktująca faceta jak po partnersku. Kładąca nacisk na relacje w związku, nie na sferę materialną. Doświadczona życiowo, najlepiej po przejściach. Nie musi być piękna, ani super zgrabna, byle by nie było tragicznie. I dopasowana ze mną w łóżku, czyli trochę zwariowana. Czyli odpadają blachary, miłośniczki wysokich standardów materialnych, kłótliwe zołzy, kurki domowe, kobiety bluszcze, dziewice.

Gość lauraa273232
Liczy się przede wszystkim: -wygląd, -charakter, -umiejętności komunikacyjne, -styl życia

Gość gość
(11;15) wszystko pasuje do mnie :)

Gość gość
Zlodziej kajtek wybrał taką co miała dzieci.Dawał jej ćpanie by jej zabrali te dzieci.Zaczęły się dlugi i są razem u jego beszczelnej i przebieglej matki tez dawniej złodziejki.Także dobrali sie jak w kopcu maku.Ta jego musi mieć coś z glowar,że u niego mieszka.

Gość gość
11:27 to o mnie

Gość gość
nie mam nic do puszczalskich , ale dla mnie osobiscie dziewczyna, ktora nie miala zbyt duzo facetow jest dla mnie bardziej atrakcyjna i pociagajaca

Gość gość
Jak kobieta miala wiecej niz 2 czy 3 to juz jest odpad. Mozna pomysic sie raz moze dwa ale wiecej to juz ble..

Gość gość
3 to koszmar to już są zadatki na kurfe

Gość gość
to Ja

Gość gość
no max 2 ewentualnie 3 jesli laska ma juz skonczone 25 lat. Powiedzmy ,ze jednego miala w gimnazjum, drugi w liceum, trzeci to taki powazny zwizaek po 20-stce. A nie tak ze mial 3 chlopakow w ciagi 1 roku