Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witajcie o to moje miasto

Polecane posty

Gość gość
ps koło namysłowa powstały dwie farmy wiatrowe i jedyna na opolszczyźnie biogazownia od tego roku namysłów wreszcie ma sieć 4g lte i internet lte a w zeszłym roku założyli w powiecie namysłowskim internet multiplay 50 mega na sekundę ja właśnie teraz z niego korzystam namysłów już nie jest dziurą ani wygwizdowem bo wiele się zmieniło czemu namysłów obrażacie przecież jest setki mniejszych i gorszych miast w dodatku brzydszych i biedniejszych od namysłowa czemu ich nie obrażacie tylko namysłów?

Gość gość
teraz każda dziura buduje halę, basen itp. na każdym zadoopiu stawia się biedry. co nie zmiena faktu, że to jest zadoopie. I kto chce czegokolwiek od życia więcej poza piwem pod sklepem po południu i zakupami w biedrze ucieka z takich dziur do miast, które mają coś do zaoferowania

Gość gość
Jejku nigdy o tej dziurze nie słyszałem popatrzyłem na nią i o zgrozo przerażenie jak można mieszkać na takiej wsi porażka i współczucie

Gość gość
To jest miasto nie wieś ps namysłów ma klub fitness bilard 5 hoteli basen saunę spa solarium stadion klub zapaśniczy dom kultury w którym często jest kabaret moralnego niepokoju ani mru mru i inne znane z tv są koncerty i znane osoby przyjeżdżają tam do domu kultury ps są dni Namysłowa Z KONCERTAMI I WSZYSTKIM SĄ BROWARKI SĄ W NAMYSŁOWIE KLUBY MUZYCZNE ITD CZYLI NAMYSŁÓW MA TROCHE RZECZY DO ZAOFEROWANIA

Gość gość
Dziura. i to jest fakt

Gość gość
No straszna wiocha tam konie na kopytach gwiżdżą

Gość gość
pytam po raz setny czemu seeeeeeeetek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast nie obrazacie przecież dobrze wiecie ze sa gorsze i mniejsze miasta gdzie jest mniej rzeczy do zaoferowania a ich nie obrazacie i chwalicie je mimo ze sa mniejsze i gorsze oraz brzydsze od namyslowa ktore dopiero sa dziurami a ich nie obrazacie wiec o nich piszcie ps 99,9 procent wsi do miasta namysłów to meeega dziury i zadupia przy których namysłów to metropolia

Gość gość
Obrażaj mniejsze i gorsze miasta niż namysłów

Gość gość
ano dlatego, upośledzony przygłupie, że mieszkańcy tych miasteczek i wiosek nie siedzą na kafe i nie spamują na okrągło tymi swoimi dziurami. nie wiem jak bardzo trzeba być opóźnionym w rozwoju, żeby tego nie pojmować. Tak na marginesie to psychiatra powiedział, ci że na jakim etapie się zatrzymałeś? 8-latka?

Gość gość
Up