Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witajcie o to moje miasto

Polecane posty

Gość gość
To nie jest zadupie ile razy ścierwie mam ci to udowadniać wbij to sobie śmieciu i ściero do podłogi że to nie dziura ani zadupie co brakło ci argumentów? I bzdury o Namysłowie na poczekaniu wymyślasz? Byle było na twoje to jest chamskie i nieuczciwe przyznaj się wreszcie śmieciu który jesteś dla mnie zerem że brak ci argumentów o Namysłowie przecież widziałeś filmiki zdjęcia NAMYSŁOWA WIESZ JAK WYGLADA WIESZ ŻE TO CZYSTE ŁADNE I ZADBANE MIASTO BEZ SYFU I MELINY WIĘC O CO CI CHODZI CO BRAK CI ARGUMENTÓW ŻE NA POCZEKANIU BZDURY WYMYŚLASZ BY BYŁO NA TWOJE? W DUPE SOBIE WSADŹ ty naprawdę masz coś z głową nie ja bo takie bzdury wyssane z palca w dodatku żałosne piszesz to nawet nie jest śmieszne tylko żałosne lecz się"człowieku" dobrze wiesz że to co piszesz to bzdury i co ty mi chcesz udowodnić? Udowodniłeś mi że jesteś idiotą daj se siana i weź coś na wstrzymanie i odpierdol sie od mojego miasta bo nikt ci na ten temat nie kazał wchodzić to miał być miły temat a ty go goofnem obrzuciłeś

Gość gość
o właśnie byłbym zapomniał o tym "browarze" produkującym najgorsze szczyny, w sam raz dla biednych roboli i ludzi bez smaku, którym obojętne co piją, byle procenty były Totalne zadoopie, zapomniane przez boga i ludzi. Nawet jedyny kościół już dawno zamknęli, bo żaden ksiądz nie wiedział jak dojechać do tej osady zagubionej pośród dzikich ostępów leśnych. Nawet najbardziej zapadłe wsie w Transylwanii są lepiej znane i na mapach oznaczone

Gość gość
Dobrze wiesz że tak nie jest i co ty chcesz mi tymi załosnymi tekstami wyssanymi z palca udowodnić

Gość gość
Masz coś z deklem dobrze wiesz że Namysłów to miasto i że nie ma tam hejterze pojebejterze meliny slumsów kartonów syfu i meliny i dobrze wiesz że Namysłów jest na mapach oraz w Google nikt ci na ten temat nie kazał wchodzić i obrażać moje miasto co się tak na niego uwziąłeś przecież jest setki gorszych mniejszych brzydszych biedniejszych miast niż namysłów o nich pisz a nie o Namysłowie poj***e p********y

Gość gość
Odpierdol sie od Namysłowa czemu ty go tak nienawidzisz? Co ? Nikt ci w ten temat ściero pierdolona nie kazał wchodzić ps dobrze skurwysynie wiesz że to co piszesz to bzdury wyssane z twojej chorej głowy to ty jesteś idiotą nie ja właśnie tymi wpisami to udowodniłeś zachowujesz się sto razy gorzej niż rozwydrzone bachory ps widziałeś zdjęcia Namysłowa i moje filmiki o Namysłowie i nawet te w tym temacie i dobrze wiesz że to czyste ładne i zadbane miasto bez brudu smrodu syfu i meliny ani slumsów dzieki filmikom wiesz jak wygląda więc czemu bzdury piszesz o jakiejś melinie to pokazuje że masz coś z głową i człeku idź się lecz i co brak ci argumentów że namysłów nie jest dziurą więc bzdury piszesz by wyszło na twoje więc daruj sobie ci się to zdzirska szmato nie uda

Gość gość
Jesteś po prostu zwykłym pierdolonym gnojem co każdy nawet najlepszy temat potrafi zniszczyć jesteś dla mnie śmieciem i nikim gdybyś mieszkał w Namysłowie albo gdybyś sie tam kiedyś znalazł to byś nie miał tam życia każdy by po tobie tak by jeździł i by cie zgnoił odpadzie że byś zamknął tego ryja i byś łaził z podkulonym ogonem i byś w Namysłowie na dworcu bądź centrum handlowym byś żebrał i prosił nawet o żarcie dla psa i spleśniały chleb byś z głodu nie zdechł każdy by cie tam tak zjebał i by jeździł po tobie jak ty po goofnie my takich odpadów nie lubimy śmieciu odpadowy ja bym sie postarał by cie gnębili teraz na forum jesteś mocny w gębie a w rzeczywistości będziesz wył z bólu

Gość gość
I ps to nie ja niszczę tematy tylko ty i śmieciu w*********j

Gość gość
Ależ to wiocha jest dziura zabita dechami nikt o tym wogole nie słyszał nie znam takich osób które o tej dziurze słyszeli ale mi szkoda ludzi mieszkających w takim zaścianku o matko tragedia

Gość gość
Dobrze k***a wiesz że to nie jest wiocha dziura ani zaścianek widziałeś foty? Tak widziałeś filmiki ? Tak czyli wiesz że to nie jest dziura syf i tam syfu czemu ty o seetkach mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miastach od Namysłowa nie piszesz? PS Jesteś IDIOTĄ W*********J Z MOJEGO TEMATU

Gość gość
Pisz o setkach brzydszych mniejszych i biedniejszych miastach od NAMYSŁOWA KTÓRE TO DOPIERO ZAŚCIANKI O NICH PISZ PRZY NICH NAMYSŁÓW TO ŚWIATOWE MIASTO NA POZIOMIE I METROPOLIA CZEMU O MNIEJSZYCH I GORSZYCH MIASTACH NIE PISZESZ ?

Gość gość
Czemu o tamtych miastach nie piszesz tylko się uwzięłaś na namysłów przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa np pieszyce Wołczyn nowe skalmierzyce Odolanów grodków Syców Bierutów jelcz Laskowice Gorzów śląski praszka Dobrodzień Wyśmierzyce ryki czy jeszcze setki gorszych mniejszych miast nie piszesz? Pisz o nich

Gość gość
Pisz o nich dobrze wiesz jak Namysłów wygląda bo pokazywałem ci zdjęcia i filmiki nawet moje jak chodzę po Namysłowie więc gdzie ty bród syf i melinę widzisz? Dobrze wiesz że tam syfu ani meliny nie ma przecież pokazywałem ci Namysłów nawet specjalnie jechałem do Namysłowa by pochodzić po mieście byś nie miał wątpliwości co do wyglądu miasta ps widziałeś foty i zdjęcia i już wiesz jak Namysłów wygląda a ty dalej piszesz że syf melina kartony itd o co ci do jasnej cholery chodzi co ty chcesz przez to udowodnić? Co ci moje miasto zrobiło że tak go nienawidzisz co za to że promuje moje miasto? Co w tym złego? Weź się zastanów i oglądając filmiki i tak je widziałeś napisz szczerze co ci się w moim mieście nie podoba ps pisz o setkach brzydszych biedniejszych mniejszych miastach od Namysłowa a nie o Namysłowie ps i dobrze wiesz że to jest miasto co ty twoim hejtem chcesz mi udowodnić?

Piwo namyslow jest szkodliwe dla psychiki, a rodzice autora, ktorzy maja firme stolarska, robia to tylko dlatego, bo tylko tam dostawili pozwolenie na g**** i mord dzieci a potem robia dla nich trumny, caly namysloe to jedrn wielki przekret.

Gość gość
Przecież to jest miasto bo ma prawa miejskie ma rynek kamienice bloki ogólnie zabudowę miejską o co ci chodzi i nie porównuj małego miasta do dużego i zrozum to i przecież filmiki widziałaś wiec czemu go nienawidzisz a setek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast nie?

Gość gość
jest w namysłowie erasmus idioto tak jak helen doron nawet jest dom dziecka poprawczak idioto i ps co roku do szkół ponadgimnazjalnych na erasmus przyjeżdżają uczniowie z różnych krajów europy

Gość gość
ps w namysłowie do szkół do technikum i zawodówki chodziłem więc wiem że uczniowie na erasmus przyjeżdżali ja chyba lepiej wiem ps mamy nawet unikids w namysłowie ps od przyszłego roku mają budować w namysłowie obwodnice oraz hale sportową dużą i nowoczesną jak w dużych miastach i dwa wielkie zakłady pracy

Gość gość
Czemu setek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast nie obrażacie tylko Namysłów? Co w Namysłowie jest nie tak że tak go obrażacie PS NAMYSŁÓW TO MAŁE MIASTO PRZECIEŻ NIE KAŻDE MUSI BYĆ DUŻE CO NIBY JEST ZŁEGO W MAŁYCH MIASTACH PRZECIEŻ JEST SETKI BIEDNIEJSZYCH MNIEJSZYCH BRZYDSZYCH MIAST NIŻ NAMYSŁÓW A WY SIE MOJEGO MIASTA UCZEPILIŚCIE

Gość gość
Nic nie śmierdzi co ty chcesz mi udowodnić

Gość gość
Up

Gość gość
polska wg wskaźnika rozwoju społecznego human development index w skrócie hdi jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu źródło list of countries by human development index 2015 i co gościu od homocwela i schizofrenik i reszta na to?

Gość gość
O matko jaka to dziura uciekajmy

Gość gość
To nie jest dziura przecież widziałaś filmiki i zdjęcia i dobrze o tym wiesz

Gość kiedyś mieszkałem w namysłowie
na szczęście wyjechałem z tego wygwizdowa na studia i już tam nie jeżdzę poza odwiedzinami u rodziców. Nie wyobrażam sobie jak można żyć w takiej dziurze :o Ja niestety spędziłem na tym zadoopiu pierwszych 19 lat życia. O 19 za dużo. I podobnie wszyscy moi znajomi z ogólniaka. Nikt do tej dziury nie wrócił po studiach

Gość gość
no dziura w pytę

Gość gość
A kto by na taka wieś wracał

Gość gość
namysłów to nie dziura przez te lata sie wiele zmieniło powstały nowe domy osiedla mieszkaniowe ciagle nowe powsrtaja powstały dwie galerie handlowe velux diehl sie rozbudowują nestle też chce a od przyszlego roku ma powstać pierwsza w namyslowie hala sportowa i trzecia galeria handlowa oraz obwodnica i dwa wielkie zaklady pracy

Gość gość
ps namysłów to miasto tranzytowe przecież dobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa przy których namysłów to metropolia