Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej mamy w jakim kolorze buty do sukienki w kolorze ecru?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
zależy od dodatków, fasonu sukienki i np.żakietu? ja bym założyła do ecri albo czarne albo fuksja lub delikatne też ecri

Gość gość
Pasuje wiele dodatków. Ja ostatnio miałam taka sukienkę trapezowa koloru ecru i do tego torebka oraz buty granat z żółtym. Pasujące korale na szyje przezroczyste z granatowa kokardką. W zasadzie nie typowy granat...troche pod chaber podchodziło.

Gość gość
Ecru to delikatny kolor, swietnie komponuje sie wlasciwie i z mocnymi i z delikatnymi kolorami. Mozesz dobrac buty np pistacjowa zielen, lososiowy, pudrowy roz, delikatny blekit.

Gość gość
Ecru to delikatny kolor, swietnie komponuje sie wlasciwie i z mocnymi i z delikatnymi kolorami. Mozesz dobrac buty np pistacjowa zielen, lososiowy, pudrowy roz, delikatny blekit.

Gość gość
Tak naprawde to kazde buty, napisz cos wiecej np kolor torebki, nakrycia

Gość gość
Sukienka bedzie bez ramiączek i będzie rozkloszowana. Ja myślałam o butach w kolorze morelowym/ brzoskwiniowym i takim samym żakiecie. Co myślicie?

Gość gość
Matko...jakie wsiury tu siedzą:O

Gość gość
I tak chce ubrać sie na ślub cywilny.

Gość gość
12.52 'wsiurze' a jak Ty byś się ubrała damo jedna! odpowiedz autorce znawco mody wszech wiedząca

Gość gość
Autorko, na pierwszy rzut oka moja sukienka wydawaka sie biala, ale przy bialym byla jak krem, w sumie taki krem-mleko, jasniejsza niz ecru, do tego zalozylam eecru-beż buty, bolerko o delijatnym kolorze ni to ecru ni to róż, wiazanke mialam z bialych roż i gerberów w kolorze lososiowym. Świadkowa miala identyczne buty, bolerko i delikatnie pistacjową sukienkę, do tego identyczną wiązankę tyle ze mniejszą. I wygladalo to przeslicznie. Jak chcesz morelowe dodatki to tez super połączenie - jesli tak czujesz to zrob tak :)

Gość gość
na pewno nie czarne w sumie każdy kolor pasuje...koralowy, czerwony, niebieski, pomarańczowy...każdy byle nie ciemny

Gość gość
Jak dla mnie to czerwony. Ale ja mam zboczenie na punkcie tego koloru, nie każdy musi się z nim zgadzać:)