Frania1F 0 Napisano Lipiec 18, 2016 Jakie lampy beda najbardziej odpowiednie do pokoju malego dziecka? Bo gdzies slyszalam, ze niektore swiatlo moze draznic malucha. Jakie zatem kupowac, aby nie dopuscic do powstania takiej wlasnie sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agek 0 Napisano Lipiec 18, 2016 Chyba najlepiej to szukać w ikea, jak zakładałam lampy u dzieci to wybrałam taką http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00226749/ - wygląda bardzo ładnie, ma takie mleczne plastikowe dno i przez to bardzo ładnie rozprasza światło, nie razi małych oczu. Sam wygląd też jest ok i cena przystępna. Do tego dokupiliśmy ledową żarówkę o ciepłej barwie i jestem w sumie bardzo zadowolona. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleeoonnorka 0 Napisano Lipiec 19, 2016 w sieci jest sporo fajnych sklepów. Ostatnio kupiłam sobie naprawdę cudowną lampę do salonu. Wygląda nieziemsko, a nie kosztowała sporo. Dla dziecka też na pewno są jakieś fajne lampy tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasza Napisano Lipiec 19, 2016 Może pomyśl o jakimś kinkiecie o cieplej białej barwie, żeby nie drażniła oczu dziecka, a najlepiej zobaczy czy w OBI są już takie o neutralnej barwie, bo takie miały się pokazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania1F 0 Napisano Lipiec 20, 2016 dzieki Agek i zasza :) bardzo cenne wskazowski. jesli chodzi o internet, to obawiam sie, ze przysla mi cos innego niz w opisie itd to jednak ryzyko chyba kupowac przez siec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eleeoonnorka 0 Napisano Lipiec 21, 2016 bzdury opowiadasz ja kupowałam tutaj http://www.magiaswiatel.pl/pokoj-dzieciecy i tam masz nawet miesiąc na zwrot, jak Ci nie będzie pasować. Ja nie zwracałam bo wszystko było ok - cena, jakość itd no i lampy nie drażnią dzieci, także to ich kolejny plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania1F 0 Napisano Lipiec 22, 2016 dzieki, no to chyba sprobuje, bo te lampy zrobily na mnie spore wrazenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnnorton 0 Napisano Lipiec 22, 2016 W Ikei jest duży wybór lamp do pokoi dziecięcych. Warto tam zajrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2016 lampa nie jest źródłem światła, tylko żarówka, więc wybór lampy nie ma za bardzo powiązania z "drażnieniem" dziecka, polecam lampy klasyczne, myślę, że będą pasowały idealnie http://fotodoradca.pl/lampy-klasyczne-na-przestrzeni-wiekow/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Sierpień 1, 2016 Trzeba też postawić na delikatne światło przy łóżku. Wtedy sama lampa ma naprawdę duże znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka1 Napisano Sierpień 3, 2016 mój maluch zawsze zaspypia przy zapalonej lampce dlatego kupilam lampke scienna w kształcie ksiezyca http://www.dilmarket.pl/pl/p/Lampa-scienna-Ksiezyc/507 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judkajano 0 Napisano Sierpień 4, 2016 moja ciotka stawia przy łóżeczku mojej 3 letniej chrześnicy taką małą ledową lampkę, mała boi się zasypiac po ciemku...;/ na stoisku sferisa w tesco ją kupiła, podstawka lampki dodatkowo mieni się różnymi kolorami no i można ja ładować przez usb, więc nie wyda fortuny na żarówki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2016 Fajne i niedrogie lampy są w agata home, warto tam zajrzeć bo ceny są niewygórowane a wybór jest ogromny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramzojak Napisano Sierpień 6, 2016 My kupiliśmy kinkiety w OBI do pokoju córki, z takim fajnym białym ciepłym światłem od którego nie bolą oczy. Kinkiety można malować w zależności od wystroju pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magfeax 0 Napisano Sierpień 6, 2016 @judkajano te lampki na każdym stoisku sferisu można dostać? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 9, 2016 No ja tez w agata home kupowłam, wybór jest niesamowity i ceny przystępne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JuliaB Napisano Sierpień 9, 2016 Przede wszystkim piękne i faktycznie w dziecięcym stylu oświetlenie ma http://www.galerialimonka.pl/oswietlenie,1069. ja kupiłam u nich i jestem bardzo zadowolona z jakości, która jest pierwsza klasa. W dodatku taka lampa to nie tylko zwykłe oświetlenie ale również wspaniała dekoracja nadająca charakter i odpowiedni klimat, a to jest bardzo ważne w pokoju dziecięcym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wiolek333 Napisano Sierpień 17, 2016 ja dla swojego siostrzeńca kupiłam http://www.sferis.pl/p/435625-lampka-biurkowa-led-aje-orion-rgb.html bo nie chce iść spać bez światła. Ta dolna podstawka świeci się w różnych kolorach, więc w sumie idealnie tak, że można tylko to zostawić na noc:) jak na razie siostra mówi, że młody jest zafascynowany kolorami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grazynapol 0 Napisano Sierpień 18, 2016 Możesz kupić sznur lampek i "owinąć" wokół domu. Dodatkowo mocniejsze światło przy biurku i jakieś delikatne przy łóżku. Kiedyś u znajomego widziałam takie coś no i powiem, że wrażenie niezłe. Chyba sama sobie w sypialni coś takiego zrobię. A co do zakupów - kiedyś kupiłam coś w markecie i też okazało się czymś innym :) więc nie ma co przesadzać, jak się ma pecha to nie ma znaczenia gdzie kupujesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolciu 0 Napisano Sierpień 18, 2016 mam dokładnie tą samą lampkę, którą wiolka pokazała ze sferisu, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2016 Mnie się podobają lampki z activejet, które widziałam w obi chyba kupimy taka kolorową córce na biurko, pewnie się ucieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Wrzesień 9, 2016 W ikea też są dobre lampy. Nie demonizujmy tego sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Wrzesień 9, 2016 Pewnie, że tak. Mi się podobają zwłaszcza te w kształcie kwiatków itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Wrzesień 15, 2016 Ja lampy kupowałam w ikea. Tam też mają świetne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 12, 2016 Piekne kryształowe kinkiety kupiłam w agata home, prezentują się w moim pokoju wspaniale, cena tez dobra jak na tak dobrą jakość, polecam sa super!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irek234224 Napisano Październik 13, 2016 Jeśli chodzi o tanie lampy to polecam zapoznać się z tym artykułem, mam nadzieję, że uda Ci się później wybrać coś ciekawego: http://www.wrzosy.com.pl/jak-oszczedzac-na-oswietleniu-tanie-lampy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 13, 2016 Jeśli szukasz nowoczesnych i sprawdzonych lamp to mogę ci polecić te z activejet W OBI mają bogatą ofertę naprawdę designerskich produktów Ja u nich kupowałam lampy do swojego mieszkania i jestem w 100% zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ramzojka Napisano Październik 17, 2016 Racja, ja kupiłam w OBI taką tęczową lampkę na biurko dla córki. Podstawa lampki zmienia kolory, pięknie wygląda i dobrze oświeca miejsce do odrabiania lekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika125p 0 Napisano Styczeń 26, 2017 Na pewno dobrą opcja będzie tez przejrzenie internetu - tam jednak jest największy wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opila Napisano Lipiec 2, 2017 Lampy do pokoju dziecka kupiłam w ikea, szukałam też lamp do sypialni ale chciałam coś innego i zdecydowałam się na lampy 3d które zamówiłam w sferisie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach