Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was dokonał aborcji w 14 tyg. Ciąży? Jeśli tak to proszę o informacje na ten temat.

Gość gość
14 tydzien to troche pozno.. po co tyle czekałąs??

Gość gość
Kobieto, aborcja na tym etapie polega na zmieleniu doslownie płodu i usunięciu przez lyzeczkowanie :/ urodz je i oddaj do adopcji, tyle rodzin czeka na dzidziusia, a ty chcesz je zabić. Ktoś inny je pokocha. Pomysł, ze ono ma już nóżki i raczki, bijące serce...

Gość gość
15:37 A mieli sie mikserem czy blenderem? Usuwa łyżeczka do herbaty czy taka do zupy? Jaka ty jestes glupia. Autorka chce usunac, a nie urodzic, bo ktos miec dziecka nie moze. Ja usunęłam i mam gdzies, ze jakas bezpłodna przezywa dramat. Jej dramat nie moj.

Gość gość
Witaj, nie będę Ciebie oceniać nie mam takiego prawa !, ja niedawno byłam u gina, który powiedział mi, że ciąża w moim przypadku to loteria uda się albo nie, wiesz ile dalabym na twoim miejscu, nosisz w sobie życie, jesteś prawdziwą szczęściarą. Rozumiem, ze możesz nie czuć się matką, lub mieć obawy, że będziesz złą, ale proszę Cię nie usuwaj, oddaj do adopcji :)

Gość gość
15:42 I co teraz kazdy ma sie rozczulać bo ty dziecka nie mozesz miec? To twoj problem, nie mozesz to nie mozesz. Z jakiej racji ktos ma postąpić wbrew sobie, bo na swiecie są bezpłodne

otóż to...może nie odziedziczy po matce głupoty...

Gość gość
15:41 weź ty sie klupnij w łeb, łyżka do herbaty, a potem blenderem zmiel sobie mózg :) szkoda ze ciebie matka nie usunęła

gość dziś chyba właśnie Twój dramat...

Gość gość
Podstawowym zadaniem kobiet w społeczeństwie jest rodzenie dzieci pogódźcie się z tym wreszcie. Tak było przez miliony lat. Nawet zwierzęta to rozumieją i się rozmnażają. Kiedy kobieta nie rodzi bądź nie może jest zbędna w społeczeństwie.

Gość gość
15:51 Taki kretyn jak ty również.