Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam być zazdrosna

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż zdradził mnie wiele lat temu byliśmy wtedy narzeczenstwem, z koleżanką z pracy banał. Wylaczylam zapomniałam na tyle ile to możliwe ale oni wciąż się gdzieś przypadkiem spotykają piszą ze sobą. Mieszkamy za granicą i to polskie środowisko jest dosyć małe i nie dziwią mnie przypadkowe spotkania na imprezach bo tu naprawdę każdy jest czyimś znajomym.czy pomimo wszystko powinnam mu robić awantury i zabraniać rozmawiać i spotykać się z nią? Dodam że od tamtego incydentu jestem pewna że mnie nie zdradził na tysiąc procent

Gość gość
Jak mozna na forum pytac czy powinnas byc zazdrosna? Chyba twoje uczucia sa w tobie i nikt tutaj ci nie powie co powinnas czuc. To tak jakbym sie ciebie zapytala czy powinna mnie bolec glowa, co sadzisz?

Gość gość
Nigdy nie bądź zazdrosna a ostrożna.

Gość gość
Jezeli pomimo zdrady w narzeczenstwie zdecydowalas sie jak piszesz pomimo tego na slub, to badz konsekwentna - bylo, minelo. Trzeba bylo albo wtedy sie rozstac - a teraz jestescie oboje w zwiazku ktory nalezy pielegnowac, a nie niszczyc histerycznymi wspomnieniami i zachowaniami na poziomie nastolatek (tych glupszych).

Gość gość
Wiem co ja czuję i naprawdę tworzymy świetny związek i pytam porostu co sądzicie na ten temat