Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ameba Uczuciowa

Do dziewczyn, które spały z czarnym

Polecane posty

Gość gość
zazdrościsz czarnym że mają większe kootasy czy jak?

Gość gość
Mieliśmy seks z mężem w trójkącie ciemnoskórym. Był to jednorazowy seks całkiem przypadkowo i co najgorsze to bez gumy bo nie planowaliśmy. Wrażenia niezbyt wzniosłe bo duży członek ale miękki. Gdy się spocił to nieprzyjemny specyficzny zapach. A co do spermy biała i nie była zła w smaku. Po tym stosunku z czarnym mąż wszedł do cipki po nim to nie czułam że jest we mnie. Czarny miał bardzo dużą ilość spermy podczas wtrysku.

kolor skóry i kolor różnych wydzielin to są jednak dosyć różne rzeczy: czy myślisz że czarnoskóry Murzyn ma różową kupę i niebieską spermę?! :D :D

Gość gość
gość dziś a była wymiana partnerów i wspólne badanie u gienekologa zaje‪bany, zboczony spamerze?

Gość gość
Jak pracowalam w krainie tulipanow prawie pol roku to poznalam ciemna skorego i zaprzyjaznilam sie z nim, a moja pipcia byla bardzo zadowolona z tego a mial dlugiego Anigdy nie mial twardego aprobowalam wszystkiego zeby mial takiego twardego jak noga od krzesla ale mi sie nie udalo poza tym to byl wspanialy bo posuwal mnie jak tylko mielismy wolne chwileJuz minelo pare lat ale wspominam go milo bo ad tego czasu nie miala w sobie takiego duzego kkuutasaa, a czasami dla odmiany chcialabym jeczec i stekac jak dawniej majac w sobie te 23cm

Gość gość
A błędy (:

Gość gość
Dlatego panowie nie należy się wiązać z takimi kobietami bo dla nich będziemy tylko fajni do wspólnego życia we dwoje a ich wspomnień po czarnym kochanku nie przebijemy więc będziemy mimo wszystko tymi gorszymi więc jeżeli ktoś chciałby tworzyć wyjątkowy związek niech są sobie spokój z takimi kobietami

Gość gość
gdy studiowalam za granica poznalam fajnego muzynka ktory tez studiowal i tak sie z nim zaprzyjaznilam,ze az w lozku sie z nim znalazlam . Gdy pierwszyraz ujrzalam jego kkkutaasa to nie moglam sie napatrzec,troche mialam stracha ze mi myszke rozwali jak wejdzie wemnie i popeka mi ta mala.Ale tak sie nie stalo,przez pol roku z nim sie spotykalam i nie moge zapomniec tych wspaialych spotkan