Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zyc

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i depresje z racji wygladu: duzy garbaty nos, wysunieta szczeka i worki pod oczami. Moja twarz jest brzydka, nie mam zludzen, nigdy nie spodobalam sie zadnemu facetowi, twarz wrecz odpycha. Nie umiem do tego przywyknac: wiem ze bede samotna. Jak normalnie zyc? Zazdroszcze ladnym dziewczynom, jest mi tak zle:(

Gość gość
wklej fotke, podpowiemy, co poprawic.

Gość gość
właśnie, foto or didn't happen

Gość gość
nie przesadzaj wyglądasz całkiem do rzeczy , skarbem u kobiety nie jest uroda ale szlachetne serce i życzliwość . Jedź na pielgrzymkę do Częstochowy lub Lichenia a znajdziesz swoje szczęście .

Gość gość
Jestem wybredny znam się na kobietach ale cie bie bym nie odtracil wiec głowa do góry i nic się nie boj

Gość gość
jesteś bardzo ladna przesadzasz z tym osądem swojej urody a prawdziwe piękno tkwi w umysle więc przy tej urodzie wszystko zalezy od tego co masz w glowie, bo uroda calkiem do rzeczy

Gość gość
ja naprawde nie wiem czego ona chce od siebie przeciez jest całkiem ładna wygląda na milutką osobę no chyba ze wredna z charakteru i dlatego nikt jej nie chce ale na pewno nie z powodu wyglądu

Gość gość
wyglądasz spoko :-)

Gość podepne sie
Bo dobry temat...stracilam bliskich ale smierc mojego pieska przerasta mnie.

Gość gość
jesteś piękna! prodobna do mojej koleżanki w której zakochał się super facet, w niej nie we mnie ! głowa do góry! ja mam zeza i 20 nadwagi i pogodziłam się że już zawsze będę sama ale Ty_ No to żyj i uśmiechaj się.