Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 26

Polecane posty

gaajowy dziś Ty sie pozniej dziwisz,ze Ciebie Shatyn ludzie nie lubia.I nie podszywaj sie pode mnie. x x Nie dziwie się bo wiadomo, że prymitywy nie lubią ludzi mądrych. I nie podszywam się pod ciebie bo to byłoby zbyt obrzydliwe...:O

Gość gaajowy
Myslisz,ze jak mnie poobrazasz,to nagle cos sie zmieni?Wstyd,zeby mezczyzna,ktorym podobno jestes,tak sie nieladnie zachowywal.I Ty o wychowaniu mowisz innym...Wstyd. 🖐️

Antoni Macierewicz ogłosił, że doszedł do porozumienia z powstańcami. Chodzi o tlący się od kilku tygodni spór o apel smoleński na rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego. Za całe zamieszanie wiceprezes PiS obwinił media, choć dokumenty były jasne – obecność asysty wojskowej miała być obowiązkowo związana z apelem smoleńskim. x x A co? Miał powiedzieć prawdę? :D

gaajowy dziś Myslisz,ze jak mnie poobrazasz,to nagle cos sie zmieni?Wstyd,zeby mezczyzna,ktorym podobno jestes,tak sie nieladnie zachowywal.I Ty o wychowaniu mowisz innym...Wstyd. x x Nigdy cię nie obrażałem i nie zamierzam tego robić. Ale rozumiem, że tego nie jesteś w stanie zrozumieć. I wybaczam.

Za całe zamieszanie Macierewicz obwinił media i zarzucił dziennikarzom chęć skłócenia MON i środowisk kombatanckich. x Tymczasem fakty są jasne: to Macierewicz wydał polecenie służbowe, by obecność asysty wojskowej wiązała się z odczytaniem apelu smoleńskiego. Pisał o tym nawet przychylny PiS portal braci Karnowskich. To nie jedyny groteskowy element wystąpienia m.in. Macierewicza. Nie zgodzono się na zadawanie pytań, a kiedy przedstawiciele powstańców zadeklarowali, że chętnie na nie odpowiedzą, pospiesznie zakończono spotkanie z mediami. Nagranie można zobaczyć na Facebooku MON. x http://tnij.org/536fmpr

Gość gość
wyzywanie od prymitywow,kogos kto do ciebie zwraca sie grzecznie,to co to jest jak nie obrazanie? moze sie doksztalc w tym kierunku

gość dziś wyzywanie od prymitywow,kogos kto do ciebie zwraca sie grzecznie,to co to jest jak nie obrazanie? moze sie doksztalc w tym kierunku x x Zacytuj post w którym się tak zwracam do gaajowego...:D

Gość gaajowy
gaajowy 15.35. To ty się niepodszywaj podemnie. Już ci niedawno o tym pisałem.

Gość gaajowy
Ja Ciebie tez nie lubie.

Gość gaajowy
Ty sie pode mnie podszywasz.

A gdzie ten mój post w którym zwracam sie do gaajowego per prymityw"? Nie ma? No jak mi przykro, że znowu zrobiłeś z siebie idiotę. :D

- Tu trzeba coś zrobić na zasadzie Krymu. Aneksja. Nas w Polsce niszczą, to trzeba się zwrócić do Wschodu, aby te tereny ktoś zajął i dał nam to, co chcemy. To jedyne możliwe dla uratowania Puszczy - mówi Oko.press Walenty Wasiluk, prezes stowarzyszenia Santa, które współpracuje z ministrem Janem Szyszką i wspiera jego plany wycinki Puszczy Białowieskiej. x x No to juz wiadomo to, czego nie było wiadomo do tej pory...:O

Gość gaajowy
shatyn. A co było wiadomo że niewiadomo?

Gość gaajowy
widać ten szyszko wie z kim współpracować

- Przyjęta przez polski parlament ustawa o Trybunale Konstytucyjnym nie rozwiewa kilku istotnych obaw, na które wskazały Komisja Europejska i Komisja Wenecka, oraz budzi nowe - oświadczył w poniedziałek rzecznik KE Margaritis Schinas. (http://www.tvn24.pl)

Gość gaajowy
dla oszołomów z euro kołchozu ustawaa o trybunale w Polsce jest największym problemem w europie

Gość gaajowy
prezes TK niebawem się zmieni i problem zniknie

Nie zniknie bo nie chodzi o prezesa TK a o działalność TK a dokładniej o próby ograniczenia tejże działalności. UE, USA, Komisja Wenecka nie mówią o prezesie TK.

Od zmiany prezesa nie znikną nie zaprzysiężeni sedziowie czy nieopublikowane wyroki czy też ustawy blokujące działalność TK.

Gość gość
kulturka krakowska wyzywac od prymitywow ludzi :D:D:D

Gość gość
aha,czyli jak np ty nie lubisz otulonej i myrevina to jestes prymitywem??? :D:D:D

Gość gość
gupi jestes shatyn :D:D:D

Gość gość
zaraz napisze ze oni nie sa madrzy stary myk dziadygi i mysli jaki to przebiegly jest :D:D:D

Gość gość
Edek, nie czujesz jak Cię ładują? Przecież to nie ten pedał gajowy.

Gość gaajowy
Jestem prawdziwym gaajowym.

Gość gość
jak gejowy wychodzi na głupa to zawsze tłumaczy że to podszw a nie on

Gość gość
zaloguj sie shatyn