Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobleotobiecwierkaja

0101001010gregu r001010010010010

Polecane posty

Gość wrobleotobiecwierkaja

moze myslisz ze ściemniam, nie wiem zresztą co mozesz myslec, moze teraz śpisz, czytasz,wpatrujesz sie tępym wzrokiem w ekran komputera, może jesz, a moze nawet chlasz, kolejną butelke obalasz, znowu 2 noce przez ciebie zarwalam, za oknem nawet wroble cwierkaja, ze cie lubie, a ty se dalej qrwa spisz, tego forum napewno nie czytasz, tak pisze w eter, bo czuje sie bezpieczniej, jestem pochorowana, wiem ze nie ma juz dzisiaj o czym pisac, chce tylko zebys w jakis sposob sie dowiedział ze przykrzy mi sie kiedy nie jestes, nie trwasz, przy mnie nie czuwasz, i nie wiem co to jest i pewnie sie nigdy nie dowiem, to chyba tylko wszechswiat wie, to co jest nie wystarcza ci, mnie też, lecz jesli poczekasz, mury przeszlosci same sie rozpadną, i juz nic nie stanie nam na przeszkodzie

Gość gość
od jak dawna nie macie kontaktu?

Gość gość
od paru godzin :D

Gość gość
Nie od paru godzin, tylko trzy lata sie juz mecze. On ma inna.

Gość gość
powodzenia piesku. jak mozesz byc z kims a zarazem mnie stalkowac dalej? choreeee i nie chce cie znac i w********laj. mam cie serdecznie dosc i niech ten koszmar sie w koncu skonczy. moj mozg mnie booooli przez ciebie chory czlowieku. brzydze sie toba obspermusie. w*********jjj