Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ataseranu

Jak mogę kotu pomóc?

Polecane posty

Gość Ataseranu

Witam,otóż mój pers od jakiegoś czasu się dziwnie zachowuję,jest jakiś nieobecny. Leży w kącie nie rusza się,nic nie je ani nie pije. Nieraz do niego podchodzę,widzę że robi taki odruch jakby chciała wyrzygać coś,ale nie może. Dawałem jej normalnie tabletki na tę sierść aby mogła ją spokojnie wyrzygać i żeby się jej nic w środku nie zalepiało. Ale od tego czasu jak nic nie je nie wzieła także tych tabletek. Może ktoś byłby w stanie,pomóc,doradzić co mam zrobić aby jej pomóc?

Gość gość
Może ma zapalenie dziąseł? To często spotykane u kotów, trzeba wtedy go zabrać do weterynarza na usunięcie kamienia z zębów.

k***a idz do weterynarza z chorym zwierzęciem to jest oczywiste dla każdego nawet średnio inteligentnego człowieka, w wieku od 10 lat wzwyż

Gość gość
jestem za. Może ma chore nerki, obojętnie co ma chore, bez wizyty u weterynarza kot padnie i nawet nie będziesz wiedzieć na co. Kotom długowłosym się Bezopet podaje na odkłaczanie, to taka pasta w tubce

Gość gość
Musisz iść do weta. Kot się źle czuje, a Ty leczysz go na pałę :O

Gość Ataseranu
Ja wiem że do weterynarza,ale u mnie zamknięte od rana było ..jakiś remont mieli. Chodzi mi bardziej o to,jak mógłbym jej na ten czas pomóc aby się nie męczyła tak.. Jutro rano z nią pójdę,ale chodzi mi o teraz.

Gość gość
Może pies na depresje to się często zdarza. Moj pies dostał depresji kiedy pojawiła się w domu moja córka jak ja urodziłam. Bardzo szkoda mi było psa bo poświecać czas dla niej już tak nie mogłam. Poszłam z nia do weternarza na Warszawskim ursynowie na kulczyńskiego i lekarz dał dobre leki i psu sie poprawiło.

Gość gość
Jeśli dziejąś się takie rzeczy, to trzeba iść z kotem do weterynarza, bo całkiem możliwe, że kotek choruje. :( Znam dobrą klinikę - http://wetfranciszek.pl/ . Zawsze do nich chodzę i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Bardzo możliwe, że kot jest po prostu chory. Koniecznie trzeba iść z nim do dobrego weterynarza. Kiedy mój kot ma problemy zdrowotne, idziemy z nim do http://weterynarz-szczecin.info/ i zawsze jest w porządku.