Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy wasze matki chętnie opiekują się wnukami

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze matki chętnie opiekują się wnukami i czy odbierają je z przedszkola i czy pomagają wam jeszcze w czymś na przykład zrobią czasami obiad dla dziecka? Mi mama odbiera córkę z przedszkola 2 lub 3razy w tyg.zalezy jak mi się ułoży w pracy i powoli już mam dość tego że ciągle muszę być jej wiecznie za to wdzięczna że się tak poświęca (ale wszystkim mówi że to nie problem i robi to z przyjemnością) a później jak mam wolne to zawsze musimy do niej jeździć no bo ona tyle dla nas robi. Czasem też bym chciała zostać w domu nadrobić zaległości porządki prasowanie itp.albo pobyć z dzieckiem albo najzwyczajniej w świecie nie robić nic. Niestety w te kilka dni w tygodniu nie ma kto inny odebrać dziecka z przedszkola i czasami czuje się tak jakbym była szantazowana. Tyle jest tematów o niechęci do tesciowych a ja już nawet zaczynam czuc niechęć do własnej matki.oczywiscie jestem jej bardzo wdzięczna za opiekę nad dzieckiem ale ciągle przypominanie mi o tym jest już męczące i czasami myślę że nie jest bezinteresownie.a jak słyszę o innych babciach zajmujących się wnukami szykujacych obiadki to czasami zazdroszczę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować