Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy postapilam zle?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Bylam w weekend na slubie przyjaciolki. Tuz po wyjsciu z kosciola, jedna z przyjaciolek panny mlodej zle sie poczula, i z tego wzgledu, ze byla spoza miasta i nikogo innego nie znala (mnie znala od dwoch dni), poprosila mnie abym zawiozla ja do szpitala. Sprawa byla powazna, wiec siedzialam z nia tam do 22, a pozniej bylam juz tak zmeczona, ze pojechalam prosto do domu. Panstwo Mlodzi byli wdzieczni, ze sie nia zajelam, ale mam wrazenie, ze maja pretensje o to, ze po szpitalu nie pojechalam spowrotem na wesele, tylko wrocilam do domu. Maja prawo do takich pretensji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a kogo to obchodzi ,ju偶 po weselu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam po prostu wrazenie, ze Mlodzi maja o to pretensje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przejmuj si臋, mia艂a艣 prawo by膰 zm臋czona, nie powinni si臋 z艂o艣ci膰. Mo偶liwe 偶e go艣cie na weselu czekali na tw贸j powr贸t i relacj臋 co si臋 dzia艂o z chor膮, dlatego m艂odym jest troch臋 niezr臋cznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chodzi o to, poniewaz to nie bylo rozpowiadane na lewo i prawo, wiec malo ludzi wiedzialo. Ja tak naprawde nie znalam na tym weselu wielu osob oprocz mojej przyjaciolki, i moze 4-5 jej kolezanek. Mam po prostu wrazenie, ze mojej przyjaciolce jest przykro, ale ja jednak sie poswiecilam aby jej przyjaciolka, ktora znalam zaledwie od kilku dni nie byla sama w tym szpitalu, wiec wydaje mi sie, ze powinna spojrzec na to laskawiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ona nie miala nikogo bo to troche wygladalo tak ze wykorzystalas szanse zeby nie isc na wesele o 22 smialo moglas pojsc na wesele, to troche tak jak sytuacja w szkole kolega sie zle czuje pojde z nim do pielegniarki to troche lekcji opuszcze, ja bym byla zla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta jej przyjaciolka nie znala tutaj nikogo innego. Jest w ciazy i od 10 godzinnej podrozy ma teraz zagrozona ciaze. A wesele trwalo do 1 nad ranem, wiec zanim dojechalabym, to bawilabym sie moze z 2 godziny. Bylam glodna i zmeczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To mog艂a艣 zje艣膰 na weselu...A sama tam poszlas ,bez osoby towarzysz膮cej?a gdzie Tw贸j partner i tamtej w ci膮偶y ?sama w ci膮偶y si臋 na wesele wybra艂a ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale masz dziecinne podej艣cie komentatorko, chyba wa偶niejsze by艂oby dla ciebie zdrowie kole偶anki w tym momencie a nie dziecinne obra偶anie 偶e kto艣 艣mia艂 wyj艣膰 z twojego wesela? Autorka s艂usznie post膮pi艂a, ciesz臋 si臋 偶e s膮 jeszcze ludzie kt贸rzy potrafi膮 si臋 po艣wi臋ci膰 dla obcej osoby.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oby dwie bylysmy bez osob towarzyszacych. Na weselu byl bufet, wiec o tej 22, czy 23 pewnie nie byloby juz co zjesc. To nie bylo wesele w Polsce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a nie zapomnia艂a艣 o prezencie? Mo偶e tu jest sedno problemu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prezent dalam dzien przed slubem. wiec napewno nie chodzilo o to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak post膮pi艂a艣 藕le, mog艂a艣 odwie藕膰 kole偶ank臋 i nic by si臋 jej nie sta艂o, w szpitalu s膮 inne pacjentki, lekarze, piel臋gniarki, salowe, mia艂a telefon, z kt贸rego mog艂aby zadzwoni膰 do ojca dziecka to by przyjecha艂 do niej. 艢lub to bardzo wa偶ny dzie艅 i powinna艣 tam wr贸ci膰, m艂odym na pewno jest przykro. Ola膰 艣lub z byle powodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojciec dziecka jest w innym panstwie. A ona mogla tamtej nocy urodzic, wiec nie, nie moglam jej tam samej zostawic. Nie miala w tym miescie nikogo z rodziny, ba nawet nie znala nikogo oprocz pary mlodej, ktora z wiadomych powodow nie mogla tam z nia byc.

Udost臋pnij ten post