Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób biorących żelazo w tabletkach

Polecane posty

Gość gość

które albo brały, albo biorą. Czy wy mieliście skutki uboczne przy braniu żelaza? Słyszałam dużo złych opinii o sobriferze, że łączą się z poważnymi dolegliuwościami żołądkowymi. Ja akjurat biorę ferrum i na szczęście dolegliwości żołądkowych nie mam, ale mam inne i nie wiem czy to już są moje wymysły czy to tak idealnie się zbiegło z czasem kiedy zaczęłam je zażywać: zawroty i bóle głowy, trudności z koncentracją, nerwowość tzn. mój organizm jakby cały buzuje, ogólne takie osłabienie... nie wiem czy zmieniać bo to wszystko wiążę się z kosztami a jeśli nie będzie lepiej tylko gorzej i np. do tego będe wymiotować to co mi po tym?? Czy takie skutki uboczne są możliwe?

Gość gość
tak, po sorbiferze bolal brzuch. teraz biore tardyferon i cudowne jest bo nic brzuch nie boli. twoje odczucia to sa objawy w zasadzie niedoboru zelaza albo magnezu albo b12. a moze zmian w pogodzie. kobieto wiele rzeczy mozna pod to podciagnac

Gość gość
Ja biorę biofer folic i nie mam żadnych skutków ubocznych.

Gość Dominasa
Ja na razie nie biorę żadnych suplementów tylko staram się zwiększyć spożycie produktów bogatych w żelazo, całą taką listę znajdziecie na http://ibeauty.pl/produkty-bogate-zelazo/ , myślę, że warto wiedzieć, jakie produkty ile konkretnie żelaza posiadają. To wam się przyda w codziennej diecie :)

Gość gość
żadnych skutków ubocznych po Olimp Chela Ferr Forte, polecam chelaty, ból głowy i mdłości po Biofer, Tardyferon - zaburzenia żołądokowo-jelitowe