Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiekszość mężczyzn jest z kobietami tylko dla seksu

Polecane posty

Gość gość

was nie kochają

Gość gość
Bzdura Z żoną nie spaliśmy praktycznie ze sobą

Gość gość
I vice versa żywe wibratory :D

Gość gośćKobieta
A kobiety po co są z mężczyznami? Też mamy swoje potrzeby, w szczególności: Żeby mieć się komu wygadać, wyżalić na różne życiowe sprawy Żeby mieć się do kogo przytulać, poczuć się pożądaną, kochaną, a nie być sama jak palec, nikomu niepotrzebna Żeby facet ciężkie rzeczy nosił, robił remonty i majsterkowanie, naprawiał auto Dla seksu żeby facet dawał przyjemność a nie samej "pracować" Żeby facet mógł je zabezpieczać finansowo jak same znajdą się w gorszej sytuacji finansowej To tak w wielkim skrócie. Na pewno znalazłoby się tego jeszcze więcej. Dobrze że piszesz że dla seksu a nie np. żeby ich utrzymywały finansowo. Seks można dać za darmo a na resztę zachcianek niech facet pracuje.

Gość gość
a po co mieli by byc ?

Gość gość
A w EOP dla paltformy i dla sexu z platformą jak tylko platforma tego chce. Platforma daje poparcie i prace najlepszym lodorobom

Gość gość
A w EOP dla paltformy i dla sexu z platformą jak tylko platforma tego chce. Platforma daje poparcie i prace najlepszym lodorobom

Gość gość
Ja mogę być z kimś tylko dla miłości, żaden sex ani kasa mnie nie przekona. Bycie z kimś kogo się nie kocha jest jak więzienie.

Gość gość
Trochę tak jest, dlatego jestem sama bo na seks mam zbyt rzadko ochotę aby aż z tego powodu być z facetem.

Gość gość
gość dziś Trochę tak jest, dlatego jestem sama bo na seks mam zbyt rzadko ochotę aby aż z tego powodu być z facetem. oooooooooo to samo u mnie siostro!

Gość gość
poznajmy się

Gość gość
Trochę racji w tym jest. Wiem ze on był ze mną głównie dla seksu. Ale dla mnie to był znacznie rzystniejszy uklad: zabezpieczenie finansowe, wszystkie rachunki na jego głowie i utrzymanie domu, moje pieniądze tylko na moje wydatki, utrzymanie dziecka, sprzątaczki, aut, zakupy przez internet- nie musiałam śiat nosić, częste obiadku w restauracji- nie musiałam stać przy garach i seks kiedy miałam ochotę i gdzie.